Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η κάθε στιγμή είναι μοναδική

Η κάθε στιγμή είναι μοναδική

Του Στέλιου Ταταράκη

Διασκορπίζουμε την ενέργεια μας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που μπορούμε να κάνουμε, να είμαστε σε δράση και να δημιουργούμε.

μως αυτή τη δράση μπορεί να τη διπλασιάσουμε και να γίνουμε καλύτεροι βάζοντας όλη την ενέργεια μας σε ότι κάνουμε ξεχωριστά, πάρα να την μοιράζουμε και να δίνουμε λίγη λίγη σε κάθε μια πράξη και δράση μας ξεχωριστά.

Το focus ή η προσοχή  μας αλλιώς, που δίνουμε σε κάθε πράξη μας είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά και θα μας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα που θέλουμε στη ζωή μας.

Η κάθε στιγμή είναι μοναδική, το κάθε λεπτό που περνάει είναι ξεχωριστό, διότι ότι περνάει δεν γυρίζει πίσω. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε όλη μας την προσοχή για να γίνει ξεχωριστή. Το κάθε ραντεβού, το κάθε λεπτό στη δουλειά, στις δραστηριότητες που ξοδεύουμε τον χρόνο μας και γενικά κάθε στιγμή που περνάει είναι μοναδική και ξεχωριστή, μας προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες που δεν πρέπει να τις αφήνουμε να φεύγουν ανεκμετάλλευτες.

Είναι καλό να προσπαθούμε σε κάθε δράση μας να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε. Κάποιες φορές αυτό δεν συμβαίνει διότι δεν δίνουμε το 100% ή όλη μας την προσοχή. Προσπαθούμε να κάνουμε τόσα πολλά και να διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια στο κάθε ένα ξεχωριστά και το αποτέλεσμα που παίρνουμε είναι ότι δεν πήραμε αποτέλεσμα. Σε αυτή την απόλαυσης της κάθε στιγμής δεν μας βοηθάει η κακή ποιότητα τροφών που καταναλώνουμε. Αυτός δεν είναι ένας παραγωγικός τρόπος με το οποίο πρέπει να δρούμε διότι δεν παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από αυτά που μπορούμε να πάρουμε.

Ας κάνουμε λιγότερες πράξεις, αλλά να είμαστε 100% παραγωγικοί και έτσι θα δείξουμε στον εαυτό μας πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πως μπορούμε να δίνουμε όλη την προσοχή μας σε ότι κάνουμε. Η κάθε στιγμή που περνάμε είναι ξεχωριστή και όμοια της δεν υπάρχει.

Όλες οι στιγμές που περνάνε από πάνω μας, αφήνουν τα ίχνη τους και πολλά περισσότερα ακόμα. Όμως για να το συνειδητοποιήσουμε και να το καταλάβουμε πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας 100% σε αυτή την κατάσταση. Χάνουμε τον προσανατολισμό μας και έχει ως συνέπεια να χάνουμε την εμπειρία που περνάει από μπροστά μας. Το focus, η προσοχή είναι πολύ σημαντικό στην εξέλιξη μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις