Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιατροδικαστής: Το βρέφος δεν καταπλακώθηκε, αναμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις -Συντετριμμένοι οι γονείς του - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Ιατροδικαστής: Το βρέφος δεν καταπλακώθη...

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για τα αίτια του θανάτου του πέντε μηνών βρέφους

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του πέντε μηνών βρέφους, που το βρήκε δίπλα της νεκρό η μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, το βρέφος δεν φέρει κακώσεις, ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, για αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνιδίου θανάτου.

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησε χθες το πρωί αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή όπως είπε, είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες και αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.

Η μητέρα του βρέφους το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι όπως είχε υποστηρίξει, δεν είχε που να το αφήσει.

Μάλιστα, από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου έγιναν προσπάθειες, ώστε να μην παραμένει το βρέφος μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Νωρίτερα

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο Καραμανδάνειο, στο κρεβάτι, δίπλα από τη μητέρα του. Η οικογένεια βρισκόταν εκεί λόγω νοσηλείας του μεγαλύτερου αδελφού του μωρού.

Όπως είναι φανερό και στη φωτογραφία των γονιών, οι οποίοι είναι νεαροί, δηλώνουν σοκαρισμένοι, από τον θάνατο του μωρού τους.

Σε δηλώσεις της η μητέρα του βρέφους αναφέρει: «Οπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», είπε, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να πάρει το μωρό μαζί της καθώς δεν είχε που να το αφήσει.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του βρέφους περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της οικογένειας. «Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!».

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το μωρό και η μητέρα βρίσκονταν στο ίδιο κρεβάτι και εκτιμάται ότι μπορεί να το πλάκωσε στο διάρκεια του ύπνου.

Η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις για το θάνατο του βρέφους στο Καραμανδάνειο της Πάτρας-Πώς περιγράφει το τραγικό τέλος η μητέρα του...

Η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παιδων Βασιλική Γεωργιοπούλου δήλωσε στo thebest.gr πως δεν απέδωσε η προσπάθεια να πάρει κάποιος το βρέφος και να μη μένει στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό του. Η μητέρα  το βρήκε παγωμένο το πρωί.

 

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η οικογένεια ήταν  στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει επέμβαση  για την αποκατάσταση κατάγματος του αδελφού του βρέφους.

Η μητέρα δεν  μπορεί να πιστέψει τι συνέβη και λέει πως κοιμήθηκε στην αγκαλιά της όπως κάθε βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις