Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Μπέρδεμα με την παράσταση "Εκκλησιάζουσες" το 2ο βράδυ στην Πάτρα

Καταγγελία στο thebest.gr: Μπέρδεμα με τ...

Είχε αγοράσει 4 εισιτήρια, λόγω βροχής της είπαν πως δεν θα γινόταν η παράσταση που τελικά πραγματοποιήθηκε...

Από μία συμπολίτισσα λάβαμε ένα μέιλ που αφορούσε στην 2η μέρα της παράστασης «Εκκλησιάζουσες» στην Πάτρα που ως γνωστό, τελικά φιλοξενήθηκε στο πίσω μέρος, στον κήπο του Royal – παλιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Η αναγνώστρια μας ενημερώνει (τα στοιχεία της τα έχει το thebest.gr) πως την Πέμπτη 26/7/2018 είχε αγοράσει 4 εισιτήρια από το ταμείο του Δημοτικού θεάτρου Απόλλων για την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Όπως η ίδια αναφέρει, «την ημέρα εκείνη πριν ξεκινήσει η παράσταση, έβρεχε και μας ενημέρωσαν να κρατήσουμε τα αποκόμματα και θα γίνει η παράσταση κάποια άλλη μέρα ή θα μας εξαργυρώσουν τα εισιτήρια. Η παράσταση έγινε εκείνη την ημέρα αφού μετά από μια ώρα σχεδόν σταμάτησε η βροχή και την παρακολούθησαν όσοι είχαν μείνει.

Κάλεσα στο θέατρο Απόλλων και με ενημέρωσαν ότι είναι σημείο προπώλησης και πρέπει να καλέσω στο Δήμο στον Πολιτιστικό Οργανισμό. Καλώ συνέχεια και δεν απαντά κανένας. Σας παρακαλώ  αν μπορείτε να δημοσιεύσετε το θέμα μας γιατί σίγουρα είναι αρκετός κόσμος που πλήρωσε και δεν είδε την παράσταση».

Το thebest.gr επικοινώνησε με το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό και το στέλεχος του Τόνια Κοκκοβίκα, η οποία μας διευκρίνισε και θύμισε πως λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που είχε κηρυχθεί για τα δεκάδες θύματα των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική και τη μη λειτουργία του Αρχαίου Ρωμαικού Ωδείου που αποφασίστηκε, η συγκεκριμένη παράσταση τέθηκε εκτός προγράμματος του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και μεταφέρθηκε στο παλιό Πτωχοκομείο όπου και έγινε την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26/7/2018. Μάλιστα μέρος των εσόδων των παραστάσεων αποφασίστηκε να δοθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture