Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομαδική βάφτιση παιδιών Ρομά σήμερα στα Σαγέικα Αχαΐας

Ομαδική βάφτιση παιδιών Ρομά σήμερα στα ...

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στις 6 το απόγευμα

Με την ευλαβική στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και συνδιοργανωτές το κέντρο κοινότητας Δήμου Δυτικής Αχαΐας και την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά (ΕΛΛΑΝ  ΠΑΣΣΕ)πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στις 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου πηγής στα Σαγέικα Αχαΐας, ομαδική βάπτιση παιδιών Ρομά.

Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά (ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ) ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και τους εκπροσώπους του ΔήμουΔυτικής Αχαΐας.

Σχετικά με την εν λόγω εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά (ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ) κ. Βασίλης Πάντζος δήλωσε “Με την ευκαιρία αυτής της ωραίας κοινωνικής και κυρίως θρησκευτικής εκδήλωσης θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών για το αμέριστο και ειλικρινές ενδιαφέρον του για τους Έλληνες τσιγγάνους και τα παιδιά αυτών στην αχαϊκή αυτή περιοχή.

Δράττομαι της ευκαιρίας να προσκαλέσω ολόκληρη την τοπική κοινωνία να συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση που φέρνει πιο κοντά ακόμη τους ανθρώπους και δίνεται η δυνατότητα να γίνουν γνωστά ήθη, έθιμα και παραδόσεις.”

Η ομαδική βάφτιση παιδιών Ρομά θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Σαγέικα Αχαϊας.

Η βάφτιση είναι μία δράση συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών με το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Ελλάν Πασέ Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων ΡΟΜΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις