Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το Opera Burger εγκαινιάζει το νέο του site με μοναδικές προσφορές - 50%!

Το Opera Burger εγκαινιάζει το νέο του s...

Στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων

Μπορεί ένα burger να σε κάνει ν’ αμαρτήσεις ξανά και ξανά; Οι άνθρωποι του Opera Burger ισχυρίζονται πως είναι απλώς θέμα χρόνου. Μέχρι τη στιγμή δηλαδή που θα επισκεφθείτε το στέκι με το νεοϋορκέζικο design και την απόλυτη προσήλωση στα burgers. Όλα όσα αγάπησε η πείνα του ανθρώπου συγκεντρώνονται σε ένα σημείο!

Τα δυο τελευταία χρόνια το burger έχει κερδίσει την αγάπη όλο και περισσότερων ανθρώπων, έχει γίνει τάση, έχει γίνει έμπνευση, έχει γίνει γκουρμέ!

Το Οpera Burger, ως πρωτοπόρο στην Πάτρα στο άνοιγμα του έχει καταφέρει να γίνει πλέον το μπεργκεράδικο της καρδιάς μας. Υπακούοντας πάντα τις ανάγκες του κοινού του έφτιαξε το site του για αμεσότερη εξυπηρέτηση.

Φτιάξε το λογαριασμό σου, αποθήκευσε τα αγαπημένα σου burgers και θα είσαι αρκετά βήματα πιο μπροστά στην επόμενη παραγγελία σου!

Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος! Για να εγκαινιάσουν το νέο site παίζει μια μοναδική προσφορά – 50% σε όλα τα αγαπημένα μας gourmet burgers! Το σίγουρο είναι ένα με τέτοια νέα, η κουζίνα μου θα κάνει πραγματικά πολύ καιρό να με δει..

Opera Burger

Υψηλών Αλωνίων κ’ Σισσίνης

Τ: 2610 332 242

Facebook: Opera burger

Site: Operaburger.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life