Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όταν φλερτάρεις με την ακροδεξιά αυτά παθαίνεις

Όταν φλερτάρεις με την ακροδεξιά αυτά παθαίνεις

Του Φάνη Βγενόπουλου

Η σημερινή πρωτόγνωρη πρόκληση του χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση, από το βήμα της Βουλής, να καλέσει το στράτευμα να συλλάβει τον Παυλόπουλο, τον Τσίπρα και τον Καμμένο και να κάνει πραξικόπημα, δεν είναι δυστυχώς ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά ένα ακόμη βήμα μιας συντονισμένης προσπάθειας αποσταθεροποίησης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Ο χρυσαύγιτης βουλευτής – ας μην ξεχνάμε ότι είναι εκλεγμένος - ανέβηκε στο βήμα για να διαβάσει ένα κείμενο, αρκετές φορές κομπιάζοντας, που προφανώς του είχαν δώσει.

Αυτό σημαίνει, ότι οι ιθύνοντες νόες της υπόδικης οργάνωσης, συσκέφθηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν να συντάξουν ένα κείμενο – προσβολή στη Δημοκρατία και να το δώσουν στον βουλευτή τους για το αναγνώσει στη Βουλή.

Ήταν μια κίνηση κλιμάκωσης, μια ανοικτή αμφισβήτηση του Πολιτεύματος, με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή από το βήμα του Ναού της Δημοκρατίας, σε απ’ ευθείας μάλιστα τηλεοπτική μετάδοση.

Βέβαια, η στάση της οργάνωσης δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη.

Στη δίκη της οργάνωσης, (η οποία δυστυχώς συνεχίζεται επί τρία χρόνια…) έχουν προβληθεί πολλά βίντεο, με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και τα πρωτοπαλίκαρά της, οι οποίοι όχι μόνο αμφισβητούν ανοικτά το Πολίτευμα, αλλά και δηλώνουν έτοιμοι να το καταλύσουν.

Ούτε μπορεί να αποτελεί έκπληξη η κλιμάκωση εκ μέρους της χρυσής αυγής, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα «δοξάστηκε κρυπτόμενη».

Ο σοφός λαός λέει πως «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» και η ανάδειξη της συμφωνίας με τα Σκόπια για το ονοματολογικό σε κορυφαίο ζήτημα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, με όρους μάλιστα διχαστικούς για την ελληνική κοινωνία, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους επαγγελματίες πατριώτες να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελος τους.

Δυστυχώς, όταν φλερτάρεις με την ακροδεξιά αυτά συμβαίνουν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις