Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

MELISSES: «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ROMEO-W ΩΣ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΩΣ PERFORMER ΚΑΙ ΜΙΜΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

MELISSES: «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ROMEO...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μας «απογείωσαν» και θα ξανάρθουν το Σεπτέβριο

Καταπληκτικό κατά κοινή ομολογία το live του δημοφιλούς συγκροτήματος Melisses το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Romeo Summer στην άπλετη σάλα του W του Ρίου με διοργανωτή τον πολύ αγαπητό event planner Χάρη Παναγόπουλο. Προκλήθηκε o πιο κεφάτος συνωστισμός από κόσμο κάθε ηλικίας- από μαθητές και φοιτητές μέχρι σαραντάρηδες- με τον επικεφαλής του γκρουπ Χρήστο Μάστορα να αποθεώνεται για το ερμηνευτικό του ταμπεραμέντο αλλά και τις μιμήσεις του, αφού υποδύθηκε μοναδικά άλλους τραγουδιστές. Ανάμεσα στο κοινό εντοπίσαμε γνωστούς εκπροσώπους της εστίασης και της διασκέδασης της πόλης, τον ονομαστό χορογράφο και διευθυντή της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνο Ρήγο, τη σχεδιάστρια Τέτη Χαρίτου κ.α.

 

Ακούραστη και ορμητική η παρέα των Mελισσών αφού βγήκαν στο stage στις 12.30 και παρέμειναν ως τις 3 το πρωί με μόλις ένα εικοσάλεπτο διάλειμμα. Το πρώτο μέρος επικεντρώθηκε στις επιτυχίες του γκρουπ και σε άλλα πολύ δημοφιλή ποπ και ροκ κομμάτια ενώ στο δεύτερο ακούστηκαν διασκευασμένα λαικά άσματα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο.

Ο Χάρης Παναγόπουλος μας είπε πως προκάλεσαν πραγματικό «πανικό» και απέδειξαν τις αστείρευτες δυνατότητές τους σε όλα τα μουσικά είδη δικαιώνοντας το πόσο περιζήτητοι είναι πανελληνίως. (Θυμίζουμε πως σε αντίστοιχη βραδιά πέρυσι, οι πατρινοί είχαν επίσης αποδείξει πόσο τους αγαπούν με φοβερή προσέλευση και κέφι).

Παρότρυναν διαρκώς το πλήθος να χορεύει και να συμμετέχει σε κλίμα εκρηκτικού, νεανικού πάρτι. Ο Χρήστος Μάστορας εξέπληξε με το δυναμισμό και το πάθος του αλλά και το σατιρικό χάπενινγκ με μιμήσεις άλλων καλλιτεχνών. Επί σκηνής έγιναν οι πιο ζεστές ευχαριστίες για τη συνεργασία με το Χάρη Παναγόπουλο, καθώς όποτε έχει έρθει το γκρουπ η επιτυχία και η απήχηση είναι δεδομένες. Ηταν τόσο ενθουσιώδεις οι αντιδράσεις του κόσμου, ώστε οι Melisses ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Πάτρα για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Υπολογίζουμε πως βρέθηκαν στο W περίπου 900 άτομα, τα οποία ξεφάντωσαν και με τις επιλογές του dj Γιώργου Βερριόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View