Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύεται σήμερα στην Πάτρα η δασκάλα Μαρία Ηλιοπούλου - Γεωργοπούλου μητέρα τριών ανήλικων παιδιών

Κηδεύεται σήμερα στην Πάτρα η δασκάλα Μα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τα τελευταία λόγια της 43χρονης στον στενό συνεργάτη της

Κηδεύεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναο Πέτρου και Παύλου Ρωμανού η 43χρονη δασκάλα Μαρία Ηλιοπούλου – Γεωργοπούπου που έφυγε από τη ζωή ύστερα από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.

*Προηγούμενη ενημέρωση 5/6/2018

Θλίψη έχει σκορπίσει στην εκπαιδευτική κοινότητα η είδηση του θανάτου της 43χρονης δασκάλας Μαρίας Ηλιοπούλου- Γεωργοπούλου που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο, μετά από νοσηλεία.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοί της στο 13ο  αλλά και στο 15ο δημοτικό σχολείο, όπου φέτος είχε βρεθεί με απόσπαση μαζί με τον διευθυντή με τον οποίο συνεργάστηκε για επτά χρόνια. Λόγω της ασθένειάς της, την οποία πολεμούσε από το Σεπτέμβριο, έλειψε και από τους συναδέλφους αλλά και από τους μαθητές της που την αγαπούσαν και την περίμεναν.

Ότι ήταν να κάνω, το έκανα. Πάλεψα αλλά δε τα κατάφερα

 

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Οικονομόπουλος:

«Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Μία υπέροχη γυναίκα. Ένα ζωντανό κορίτσι. Μία άριστη δασκάλα την οποία λάτρευαν και οι συνάδελφοι και οι μαθητές της. Τους μαθητές της τους αγαπούσε σα να ήταν δικά της παιδιά. Ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος που πίστευε στην αγάπη, την προσφορά και την ειλικρίνεια.

Όταν έμαθε πως ήταν άρρωστη η σκέψη της πήγε στα παιδιά της και τη μητέρα της. Πάλεψε με την ασθένεια και τελικά περίμενε καρτερικά. Τέσσερις μέρες πριν φύγει την είδα. «Ότι ήταν να κάνω, το έκανα. Πάλεψα αλλά δε τα κατάφερα. Θα φύγω» μου είπε. Περίμενε τη λύτρωση".

Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Γεωργόπουλο και είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Δύο αγόρια 14 και 3.5 χρονών και ένα κορίτσι 12 χρόνων.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 12, στου Ρωμανού, στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου.

Πίσω από την οικογένεια κρύβεται άλλη μία τραγική απώλεια. Πριν 19 χρόνια, ο αδελφός της Μαρίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών, προδομένος από την καρδιά του. Ο Μάκης Ηλιόπουλος ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα του «Α.Ο. Ρωμανος».  Μάλιστα το γήπεδο της περιοχής του Ρωμανού έχει πάρει το όνομα του.

Κηδεύεται σήμερα ο 51χρονος δάσκαλος Αλέξιος Τσουραπάκης

Αυτή είναι η δεύτερη απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα, μέσα σε λίγες μέρες, καθώς σήμερα κηδεύεται στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών ο δάσκαλος Αλέξης Τσουραπάκης, που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως σε ηλικία 51 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις