Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

MIHA BODYTEC: 20 λεπτά αρκούν για να αλλάξουν τη σιλουέτα σου!

MIHA BODYTEC: 20 λεπτά αρκούν για να αλλ...

To new talk of the town έχει το όνομα 20’SmartFit

Μια πρωτοποριακή και επαναστατική μέθοδος άσκησης, που «ακούγεται» απίστευτη αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή, έχει την έδρα της στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο 20 ́SmartFit.

Προσφέρει μεταμόρφωση της σωματικής εικόνας σε χρόνο- αστραπή εφαρμόζοντας έναν καινοτόμο, ασφαλή και εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης, καθιερωμένο και φημισμένο παγκοσμίως, ο οποίος επιτίθεται δραστικά στο παραπανίσιο βάρος και το σωματικό λίπος. Μέσα σε ένα 20λεπτο γυμνάζεται ταυτόχρονα όλο το σώμα με ηλεκτρομυοδιέργερση, πετυχαίνοντας αποτελέσματα που αντιστοιχούν σε 4-5 ώρες συμβατικής γυμναστικής!

Σας ξεσηκώσαμε; Λογικό γιατί οι παραλίες παραμονεύουν! Η 20λεπτη προπόνηση Miha Bodytec ενεργοποιεί το μεταβολισμό, δυναμώνει αυτόματα όλες τις μυικές ομάδες, συσφίγγει το κορμί, μειώνει την κυτταρίτιδα και βελτιώνει τη στάση του σώματος. Μιλάμε για πρόγραμμα εντελώς ακίνδυνο, κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους άνω των 18 ετών, εφόσον δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η συγκεκριμένη προπόνηση συνίσταται διεθνώς από γιατρούς και φυσιοθεραπευτές ως το είδος αθλητισμού με ελάχιστο κίνδυνο τραυματισμού.

ΤΟ «ΜΑΓΙΚΟ» ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ

Φοράμε ένα ειδικό γιλέκο με ηλεκτρόδια που διεγείρει όλες τις ομάδες των μυών με επίβλεψη γυμναστή.

Στις μεγάλες μυϊκές ομάδες (πόδια, κοιλιά, γλουτοί, πλάτη, στήθος, χέρια, ώμοι), τοποθετούνται 8 συνολικά ζευγάρια από ηλεκτρόδια. Μέσω των μικρών διεγέρσεων που προκαλεί το γιλέκο Miha bodytec, ενεργοποιούνται και ασκούνται όλοι οι μύες που βρίσκονται ανάμεσα στα ηλεκτρόδια, αλλά και οι μύες που βρίσκονται βαθύτερα στο σώμα. Έτσι, αποφεύγονται οι μονομερείς πιέσεις και η ενδεχόμενη μυϊκή ανισορροπία, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η εντονότερη άσκηση κάθε επιμέρους μυός, σε σαφώς πιο σύντομο χρόνο και με πολύ λιγότερο κόπο σε σχέση με τη συμβατική γυμναστική.

Με τη βοήθεια των εξατομικευμένων προγραμμάτων του Miha bodytec διάρκειας 20 λεπτών και σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση και το τρέξιμο στο διάδρομο, προάγεται η πολυλειτουργικότητα της προπόνησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η εκγύμναση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οριζόντια θέση (χωρίς άλλη άσκηση) ή με ενεργό τρόπο, δηλαδή με συμπληρωματικές ασκήσεις σε όρθια στάση ή ακόμη και δυναμικά μέσα από περίπλοκες κινήσεις. Από τις πρώτες φορές χάνεις πόντους, ενώ κατά τη δεύτερη φάση, η ηλεκτρομυική διέγερση ενισχύει την επίθεση στις αποθήκες λίπους του ανθρωπίνου σώματος. Λόγω της αύξησης της μυϊκής δραστηριότητας κατά πέντε φορές, αυξάνεται και η κατανάλωση ενέργειας και φυσικά η καύση θερμίδων.

Info

Κολοκοτρώνη και Κανακάρη 70, Πάτρα

261 027 0865

[email protected]

Facebook: 20Smartfit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά