Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Live εμφάνιση της Κυβέλης Καστοριάδη στο Πολύεδρο

Πάτρα: Live εμφάνιση της Κυβέλης Καστορι...

Την Τρίτη 24/4 μετά τις 21.30 - Μαζί της ο Ορέστης Καλαμπαλίκης

Αυτή την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στις 22.30, στο Half Note στην οδό Τριβωνιανού στην Αθήνα θα δώσει ένα live η Κυβέλη Καστοριάδη με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ της «Songs for a blue cloud». Λίγο πριν, την Τρίτη 24/4 στις 21.00, η Κυβέλη Καστοριάδη θα βρίσκεται στην Πάτρα για να παρουσιάσει την παράσταση της αυτή με γνωστά τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian, κ.α. στο Πολύεδρο στην Κανακάρη 147.

Την ταλαντούχα Κυβέλη Καστοριάδη με τη βελούδινη αλλά με τζαζ καταβολές φωνή της θα συνοδέψει στο live ο Ορέστης Καλαμπαλίκης στην κιθάρα και τις ενορχηστρώσεις.

Η Κυβέλη Καστοριάδη είναι κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη και μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί ωστόσο μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι αυτό και η 1η της δισκογραφική παραγωγή βγήκε στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο, με τίτλο «Sous le ciel de Paris».

Στην Ελλάδα βρέθηκε και πάλι με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο «Songs for a blue cloud» ξανά από τη Μικρή Άρκτο.

Στο Πολύεδρο έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία πέρυσι.

Το εισιτήριο κοστίζει 12€ - γενική είσοδος (δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture