Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΑ SHIRTDRESSES ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΕΥΗΣ ΓΡΙΝΤΕΛΑ - ΚΑΡΑΤΖΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ NETAPORTER

ΤΑ SHIRTDRESSES ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ...

Οι δημιουργίες της περιλαμβάνονται δίπλα στα κορυφαία brands διεθνώς

Στο κορυφαίο διεθνώς ehop ακριβοθώρητων brands, στο netaporter.com φιλοξενούνται πλέον τα κομψά shirtdresses της Πατρινής σχεδιάστριας μόδας Εύης Γριντέλα - Καρατζά.   H Εύη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, σπούδασε σχέδιο μόδας στη σχολή Βελουδάκη και εξελίχθηκε σε γνωστή και σεβαστή fashion editor και τελικά διευθύντρια του περιοδικού L’Officiel.

O γάμος της με τον Μίλτο Καρατζά της χάρισε αξέχαστες στιγμές και γλέντια τη χρυσή εποχή της ελληνικής πίστας, όταν μεσουρανούσαν Κορκολής, Ρουβάς, Ρόκκος, Χατζηγιάννης. Η γκαρνταρόμπα της ήταν γεμάτη θησαυρούς όπως τα πρώτα θρυλικά σμόκιν Yves Saint Laurent και παρακολουθούσε επιδείξεις των Galliano, Lagerfeld, Lanvin, Chanel ως τιμώμενη καλεσμένη. Όταν οι καιροί άλλαξαν ο κόσμος της γκρεμίστηκε.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα έχοντας πάρει «το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής της» όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή της στ περιδικό People. Το προσωπικό της brand Evi Grintela: «Τhe Shirt Dress» με άνετα φορέματα σαν ανδρικά πουκάμισα από βαμβακερά υφάσματα φιγουράρει σε ονομαστές μπουτίκ σε Παρίσι, Ντουμπάι, Λος Αντζελες και σε διάσημα resorts ενώ εγκαινίασε και παριζιάνικου ύφους ατελιέ στην οδό Ακαδημίας στο Κολωνάκι.

Το γεγονός ότι οι δημιουργίες της περιλαμβάνονται στο netaporter.com θεωρείται μεγάλη επιτυχία και καταξίωση για την πατρινή σχεδιάστρια. Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της στο netaporter.com: Η Εύη Γριντέλα Καρατζά είχε δουλέψει για περισότερα απο 20 χρόνια στη βιομηχανία της μόδας σαν Editor, Style Director και Curator πριν λανσάρει την δική της προσωπική συλλογή  "Evi Grintela "The Shirtdress". Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή ανδρική γραμμή τα ποιοτικά κομμάτια του brand είναι επηρεασμένα από vintage interiors αλλά και από τις φωτογραφίες του Slim Aarons . Μην χάσετε την αποκλειστική capsule συλλογή μας προτρέπει το netaporter.com

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View