Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΜΙ ΧΑΜΕΡ ΟΙ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΜΙ ΧΑΜΕΡ ΟΙ ΑΝΔΡΙΚΕΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο «Ελιο» και ο «Ολιβερ» ήταν υπέρκομψοι

Το «ζευγάρι» που ξεσήκωσε αμέτρητα βλέμματα στο red carpet των επετειακών φετινών Οσκαρ δεν ήταν άλλο από αυτό των πρωταγωνιστών του «Call me by your name» του ιταλού κινηματογραφιστή Λούκα Γκουαντανίνο. Το πολύ τρυφερό gay ρομάντζο με φόντο την εξοχή της Βόρειας Ιταλίας με την έντονη αισθητική του ’80, που νίκησε τελικά στην κατηγορία του διασκευασμένου σεναρίου χάρη στη σφραγίδα του βετεράνου μετρ του είδους Τζέιμς Αιβορι έφερε στο προσκήνιο τους δυο ηθοποιούς Τιμοτέ Σαλαμέ και Αρμι Χάμερ. Οι δυο καλλιτέχνες ήταν από τις ανδρικές παρουσίες που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην απονομή.

Ο Τιμοτέ, έφτασε στο Dolby Theater συνοδευμένος από τη μητέρα του που δήλωσε πολύ περήφανη για εκείνον. Φορούσε λευκό κοστούμι Berluti και ρολόι Jaeger LeCoultre  –και πέτυχε τελικά την πιο φωτεινή, «εναλλακτική» ανδρική εμφάνιση. Ο μικροκαμωμένος 22χρονος έκανε αίσθηση με την ερμηνεία του όχι μόνο στο «Call me by your name» αλλά και στην κομεντί «Lady Bird». Γαλλικής καταγωγής θεωρείται πως διαθέτει ένα πολύ δικό του στυλ, σοφιστικέ και πολύ ερωτεύσιμο.

Ο Αρμι Χάμερ στα 31 του, είναι πανύψηλος και αντιπροσωπευτικό «δείγμα» American beauty. (Aν θυμάστε είχε παίξει τους ωραίους δίδυμους αντίζηλους του δημιουργού του facebook στην ταινία «Social Network»). Είναι παντρεμένος με την τηλεσταρ Eλίζαμπεθ Τσάμπερς και έχουν δυο παιδιά. Στα Οσκαρ φόρεσε βελούδινο κοστούμι Giorgio Armani ραμμένο αποκλειστικά για τον ίδιο και ρολόι Montblanc.

Τα αμερικάνικα media έκαναν διάφορα δημοσιεύματα για το πόσο ωραίοι έδειχναν και οι δυο στυλάτοι ηθοποιοί στο κόκκινο χαλί και επειδή φορούσαν ιταλικά labels λόγω της ταινίας τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View