Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ελάχιστο το ενδιαφέρον από τους γιατρούς για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας-Τι θα γίνει με τους οικογενειακούς γιατρούς; ΒΙΝΤΕΟ

Ελάχιστο το ενδιαφέρον από τους γιατρούς...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Πάτρας, παίρνει θέση

Ακάλυπτος θα μείνει ο πληθυσμός από οικογενειακούς ιατρούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τον ιατρικό σύλλογο Πατρών. Οι γιατροί εξηγούν πως δεδομένης της ασύμφορης προκήρυξης του ΕΟΠΥΥ για τις ΤΟΜΥ, ελάχιστοι γιατροί εκδήλωσαν ενδιαφέρον, με ότι αυτό συνεπάγεται για το εγχείρημα και γενικότερα την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους πολίτες.

Oι υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας δεν καλύπτονται με το ιατρικό δυναμικό που εκδήλωσε στο πρόσφατο παρελθόν το ενδιαφέρον του για τη σχετική προκήρυξη.

Πιο συγκεκριμένα ζητήθηκαν από τον Ι.Σ. και εκδόθηκαν 21 βεβαιώσεις, για συνολικά 39 θέσεις της προκήρυξης, ενδεικτικός αριθμός του χαμηλού ενδιαφέροντος που υπήρξε.

Ο αντιπρόεδρος του Ι.Σ. της Πάτρας Γιώργος Πατριαρχέας, εξηγεί τους λόγους.

Μετά τη λήξη της προκήρυξης των νέων συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ με τους οικογενειακούς ιατρούς, ο ιατρικός σύλλογος παρλεθεσε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις αιτήσεις ιατρών, ώστε να τους χορηγηθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, στον ΕΟΠΥΥ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being