Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 80s PARTY ΣΤΟ ROYAL. TO ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ

ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 80s PA...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με eighties dress code

Κοσμοσυρροή και ασυγκράτητος παλμός το περασμένο σαββατόβραδο στο 80s Party που διοργανώθηκε στο Royal της Ακτής Δυμαίων. Όπως λένε ήταν με διαφιρά το καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας και μια από τις πιο επιτυχημένες βραδιές του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού.

 

Το γνώριμο στυλ και τα χρώματα της εποχής του ’80 γέμισαν την υπέροχη αίθουσα του Royal και όλοι οι μεταμφιεσμένοι ξεφάντωσαν με τα αγαπημένα χορευτικά τραγούδια του τότε. Κόσμος από 20 και 30 ετών που λατρεύουν τη disco και punk μασκαράτα μέχρι και σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες που έζησαν εκείνη τη μόδα, έσμιξαν με εκρηκτική διάθεση. Το κέφι απογείωσε η γνωστή ομάδα Dj στα decks: Dj Frank, Στέλιος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Κολλιόπουλος και Γιώργος Κουβεργιανός.

 

*Θυμίζουμε πως Τετάρτη 14/2 βράδυ στο 2ο Χορό του Ντόμινο θα τραγουδήσουν το ονομαστό αλλοτινό συγκρότημα των Idols με τον Τέρη Χρυσό και τους πατρινούς ερμηνευτές Γιώργο Παράμερο, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου. Παρασκευή 16/2 βραδυ στον 3ο Χορό του Ντόμινο θα εμφανιστεί ο αξεπέραστος Πασχάλης. Και μην ξεχνάτε το μεγάλο και πολυαναμενόμενο carnival party του τελευταίου Σαββάτου με την Ελενα Παπαρίζου live πλαισιωμένη από djs!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View