Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

MIA «ΜΑΝΤΙΣΣΑ» ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΑ «ΤΑΛΕΝΤΑ». ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΤΙ-MUSIC SHOW ΣΤΑ «ΑΣΤΕΡΙΑ»

MIA «ΜΑΝΤΙΣΣΑ» ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΑ «ΤΑΛΕΝΤΑ». Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα πετώ, θα πετώ, θα πετώ για να σε βρω

Την αναμενόμενη κοσμοπλημμύρα προκάλεσε και φέτος το αγαπημένο πάρτι- music show «Ταλέντα» που διοργανώθηκε για 28η χρονιά, συγκεντρώνοντας πλέον καρναβαλικές παρέες διαφορετικών γενεών. Στα «Αστέρια» της Οθωνος Αμαλίας σημειώθηκε το αδιαχώρητο στα τραπέζια, καθώς άπαντες απολαμβάνουν να βλέπουν την σατιρική, ανατρεπτική φλέβα φίλων και γνωστών στη σκηνή, σε έναν διαχρονικά κεφάτο διαγωνισμό εντυπώσεων. Αυτή τη φορά ο συμπολίτης ηθοποιός- σκηνοθέτης Μίλτος Νίκας έδωσε ρεσιτάλ σε σχολιασμούς, παρλάτα και καυστικές πατρινές αναφορές, «ανεβάζοντας» κατακόρυφα τη διάθεση  της ευρύτερης παρέας των «Ταλέντων». Τελικά ανάμεσα σε 22 συμμετοχές, η «Μαρίνα Σάτι και οι φίλες της» κατέκτησαν τη νίκη.


 

Ο αιγιώτης dj  Γιάννης Τζόβολος γνωστός από τη θητεία του σε στέκια διασκέδασης Πάτρας και Αιγιάλειας, πλαισιωμένος από το πληθωρικό του «μπαλέτο» με πατρινούς συνδεδεμένους με το Καρναβάλι, την εστίαση και το εμπόριο  (Δ. Φάκαλος, Γ. Μαυριόπουλος, Γ. Κυριακόπουλος, Σπ. Μαλεβίτης, Γ. Μαρκουίζος, Γ. Φραγκονικολόπουλος)  φάνηκε από την αρχή πως θα επικρατήσει. Το … συγκρότημα με αποκαλυπτικά street style συνολάκια παρουσίασε το χιτ «Μάντισσα» με την ακριβή κινησιολογία της Μαρίνα Σάττι και με πολύ «ύφος», προκαλώντας τα πιο ενθουσιώδη χειροκροτήματα. (Ταυτόχρονα ο παρουσιαστής υπογράμμιζε τους σωματότυπους γυμναστηρίου των «κοριτσιών»).

Αρεσε επίσης πολύ η εμφάνιση της «Μπριζίτ Μπαρντό», με πετσετέ στράπλες και pin up κότσο σε καρέκλα της κινηματογραφικής Εμμανουέλα, που τραγούδησε στα γαλλικά (Γιώργος Γκανασούλης), η «τεατράλε» είσοδος του «Σπύρου Γρίβα» με ποδήλατο (Nίκος Σταυρόπουλος) αλλά και οι κρητικοί τραγουδιστές (Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Φαφούτης). Η Μαρία Κάλλας (Χάρης Πανούτσος) έλαμψε με τη μεταμόρφωση και την εκφραστικότητά της ως πρώτη συμμετοχή ενώ στο φινάλε είχαμε "Αννα Βίσση" με δυο διαφορετικά αστραφτερά φορέματα και συνοδεία των ακροβατών X-Saltibagos. Τα «Ταλέντα» βέβαια ήταν όπως πάντα πολύπλευρα αφού οι διαγωνιζόμενοι υποδύθηκαν εγχώριους και διεθνείς αστέρες, δηλαδή από Βανέσα Μέι  και Σοφία Λόρεν μέχρι Σάκη Ρουβά, Καλομοίρα, Πάολα κ.α. Ακολούθησε πάρτι και χορός στην πίστα με ρεπερτόριο του μαέστρου Τζόνι Ανδριόπουλου και της ορχήστρας του ως τις 4.30 το πρωί.

*Προηγήθηκαν όλων αστείες διαφημίσεις σε οθόνες μετά από γυρίσματα στον "Πάνορμο" των Αραχωβιτίκων κατακαλόκαιρο. Συγκεντρώσαμε κάποια στιγμιότυπα από τα social media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View