Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αλλαγές σε 2 ενότητες του Περιφερειακού συνεδρίου

Πάτρα: Αλλαγές σε 2 ενότητες του Περιφερ...

Η συνεδρία «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» θα γίνει την Τρίτη 6/2

Με ανακοίνωση της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει για ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα του συνεδρίου που θα γίνει στην Πάτρα και θα φέρει έως και τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεδρία «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» μετατίθεται και τελικώς θα διεξαχθεί, αντί για Δευτέρα, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30-17:30 στο χώρο του Τερματικού Σταθμού Β1 στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας.

Επίσης, αλλάζει ο χώρος, αλλά όχι ο χρόνος, διεξαγωγής της συνεδρίας «Πολιτιστική Κληρονομιά, Τουρισμός και Αθλητισμός» και μεταφέρεται από το Νέο Λιμάνι στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Νέα Εθνική Οδός 32 & Αμερικής). Η ώρα και η ημέρα της συνεδρίας αυτής παραμένει η ίδια (Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, 14:30-17:30).

*Να θυμίσουμε ότι η κεντρική εκδήλωση του 9ου Περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση «Δυτική Ελλάδα: Πύλη ανάπτυξης» θα λάβει χώρα την Τρίτη 6/2/2018 στις 18:30, το απόγευμα, και θα περιλαμβάνει ομιλία του Περιφερειάρχη, Απόστολου Κατσιφάρα ενώ θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις