Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Ο STIΝG ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ: Η ΗΧΗΡΟΤΕΡΗ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ «TALK OF THE TOWN»- ΠΡΟΝΟΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ο STIΝG ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ: Η ΗΧΗΡΟΤΕΡΗ ΑΦΙΞΗ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Englishman in… Athens

Eνας μεγάλος super star της βρετανικής σκηνής, ο 66χρονος Sting θα τραγουδήσει στην Αθήνα στις 22 και 23 Ιουνίου και βέβαια η άφιξή του έχει σημάνει συναγερμό στους κόλπους των μουσικόφιλων της ποπ-ροκ και τζαζ. Ερμηνευτής, συνθέτης, ηθοποιός και ακτιβιστής, με 16 βραβεία Grammys στο ενεργητικό του, καθιερώθηκε μέσα από τη θρυλική μπάντα των Police αλλά και την σόλο καριέρα του. Τα εισιτήρια της συναυλίας του στο Ηρώδειο όπως έχει ανακοινωθεί θα προπωληθούν από τα μέσα αυτού του μήνα και έχουν ήδη ξεσηκώσει το πανελλήνιο ενδιαφέρον.

 

Ο Sting καταφθάνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών  για να μας θυμίσει «τα καλύτερα» της καλλιτεχνικής του διαδρομής, μέσα από την οποία πούλησε πάνω από 100.000.000 αντίτυπα δίσκων.  Γεννημένος στο Νιούκαστλ της Αγγλίας,  μετακόμισε στο Λονδίνο, το 1977 και δημιούργησε τους The Police με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Το συγκρότημα συμπεριλήφθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2003. Ο Sting επιπλέον  έχει πετύχει τέσσερις υποψηφιότητες για Οσκαρ, μια υποψηφιότητα Tony, το βραβείο Century Award του Billboard Magazine's και το βραβείο Person of the Year του MusiCares το 2004. Μέλος του Songwriters Hall of Fame, έχει κερδίσει τα βραβεία Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit και πιο πρόσφατα το The Polar Music Prize. Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 ταινίες, διηύθυνε την παραγωγή του αναγνωρισμένου A Guide to Recognizing Your Saints και το 1989 έπαιξε στο The Three penny Opera του Broadway.
Το πιο πρόσφατο θεατρικό του πρότζεκτ ήταν το υποψήφιο για TONY μιούζικαλ The Last Ship,εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις του από τη κοινότητα των κατασκευαστών καραβιών στο Wallsend της βορειοανατολικής Αγγλίας, όπου και μεγάλωσε. Το σόου, σε μουσική και στίχους από τον ίδιο, ανέβηκε στο Broadway τη σεζόν 2014/15 και την επόμενη χρονιά «βγήκε» σε περιοδεία σε όλη την Αγγλία.

Η υποστήριξη του Sting για τις οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως το Rainforest Fund, τη Διεθνή Αμνηστία και το Live Aid καθρεφτίζει την τέχνη του στην παγκόσμια έκτασή της. Μαζί με τη σύζυγό του, Trudie Styler,ο Sting ίδρυσε το Rainforest Fund το 1989,ώστε να προστατεύσει τα τροπικά δάση και τους ιθαγενείς που ζουν σ’αυτά. Μαζί έχουν οργανώσει 18 φιλανθρωπικές συναυλίες,ώστε να μαζέψουν χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τους πόρους του πλανήτη που βρίσκονται σε κίνδυνο. Από την απαρχή του, το Rain forest Fund έχει επεκταθεί σε ένα δίκτυο από συνδεδεμένες οργανώσεις οι οποίες δουλεύουν σε πάνω από 20 χώρες και πάνω από τρεις ηπείρους. Επίσης ο Sring είναι ένας καλλιτέχνης με λατρεία στα σπορ, το τρέξιμο, την αεροβική γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View