Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 22 Φεβρουαρίου βγαίνει το φιλμ «Μαζί ή Τίποτα - In The Fade» του Φατίχ Ακίν

Στις 22 Φεβρουαρίου βγαίνει το φιλμ «Μαζ...

Κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας στην απονομή της περασμένης Κυριακής

Η εταιρεία Black Orange του Γιάννη Ιακωβίδη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, με χαρά υποδέχθηκε  τη βράβευση του Τουρκογερμανού σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν με τη φετινή Χρυσή Σφαίρα – Golden Globe Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας για το νέο του φιλμ «Μαζί ή Τίποτα -  In The Fade».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος της ταινίας, γυρίστηκε στην Αττική (Μαραθώνας, Σούνιο, Βαρυπόμπη) τον περασμένο Δεκέμβριο, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής BLACK ORANGE (Το Τελευταίο Σημείωμα).

Σημαντικός αριθμός Ελλήνων συντελεστών δούλεψαν για την ολοκλήρωση της ταινίας ενώ σε χαρακτηριστικούς ρόλους συμμετέχουν  ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης και η Γιούλα Μπούνταλη.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η γνωστή Γερμανικής καταγωγής ηθοποιός Diane Kruger, η οποία βραβεύτηκε για τη συγκλονιστική της ερμηνεία στο τελευταίο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο του 2017.

Η ταινία «Μαζί ή Τίποτα», βρίσκεται στις εννέα (9) τελικές υποψηφιότητες  για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στους κινηματογράφους στις 22 Φεβρουαρίου σε διανομή της Rosebud.21. Πιθανόν το φιλμ να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

*Στη φωτ. διακρίνεται ο Φατίχ Ακίν με τους Έλληνες και ξένους συντελεστές που δούλεψαν για τα γυρίσματα της ταινίας στην Αττική, το Δεκέμβριο του 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture