Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Βλέπεις Όσα Νιώθω» από τη σχολή χορού "Dirty Dancing"

«Βλέπεις Όσα Νιώθω» από τη σχολή χορού &...

Μια ενδιαφέρουσα παράσταση σε συνεργασία με την ομάδα χορού "Soul"

Η σχολή χορού DIRTY DANCING και η ομάδα χορού “SOUL” που αποτελείται από χορευτές ΑμεΑ με σωματικά και πνευματικά χαρίσματα και από χορευτές - performers, μαζί με τη δημιουργό του (σκηνοθεσία, παραγωγή, χορογραφίες) Ελένη Ανδριοπούλου θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 20:00, την παράσταση «ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ», στο Θέατρο ROYAL.

Η ομάδα της Ελένης θα μας ταξιδέψει προς την διερεύνηση της σχέσης του ατόμου με τα όρια της σωματικότητάς του, επιχειρώντας να προσεγγίσει κινησιολογικά έννοιες όπως η επιθυμία, η διαφορετικότητα, η ελευθερία, η ενέργεια, το όνειρο έτσι ώστε οι θεατές να δουν όσα νιώθουν οι χορευτές μέσα από την κίνηση. Μέσα από αυτούς τους χαρισματικούς ανθρώπους θα δοθεί ένα κοινωνικό μήνυμα σε όλους όσους θα παρευρεθούν και θα παρακολουθήσουν την παράσταση.

Οι χορευτές - performers της ομάδας SOUL χορεύουν μαζί με την Παναγιώτα Γιαννούλη και τον Ανδρέα Στρατουδάκη, οι οποίοι αφήνουν τα σώματα να μιλήσουν για τα πιο σκοτεινά μονοπάτια του νου και της ψυχής.

Πολύτιμοι συνεργάτες στην παράσταση και χορογράφοι: Τζωρτζίνα Παπαδοπούλου (Flamenco), Έλενα Ανδρικοπούλου (Bellydance) ,Χρυσάνθη Τάτση (Ballroom) και Άρτεμις Νταβρη (Music Cabaret).

Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Κλώνη, Σκηνικά: Στάθης Ζακυνθινός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά