Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο Δημήτρης Τζελετόπουλος

Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο Δημή...

Με το συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Ονομάζομαι Δημήτρης Τζελετόπουλος.

Γεννήθηκα στην Πάτρα και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εστίασης για περισσότερα από 30 συναπτά έτη. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα της επαγγελματικής δραστηριοποίησής μου αποκόμισα εμπειρίες και γνώσεις, σε έναν ιδιαίτερο σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα με την Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία, την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο και δυναμικό επιχειρηματία που ενίσχυσε τον θεσμικό ρόλο του Επιμελητηρίου Αχαΐας μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες επικεντρώνονται στην στήριξη και την ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Εύχομαι το έργο αυτό που παράχθηκε από την διοίκηση να έχει και συνέχεια, γιατί δίνει προοπτική στους μικρομεσαίους του νομού μας σε μια εποχή που δοκιμάζεται η ιδιωτική πρωτοβουλία και το Επιμελητήριο Αχαΐας αποτελεί την ασπίδα προστασία τους.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, έχουν όραμα και σχέδιο.

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον κλάδο της εστίασης και από την θέση του εκλεγμένου μέλους της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας να συμβάλλω σ’ αυτή την συλλογική προσπάθεια για την τοπική μας οικονομία και για ν’ ακουστεί δυνατά η φωνή των συναδέλφων μας εκεί που λαμβάνονται οι σημαντικές αποφάσεις για τις επιχειρήσεις και τη ζωή όλων μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά