Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Στήνεται και φέτος παγοδρόμιο στον πολυχώρο ψυχαγωγίας της Βέσο Μάρε

Πάτρα: Στήνεται και φέτος παγοδρόμιο στο...

Η εγκατάσταση του ξεκίνησε στο χώρο του συντριβανιού στο ισόγειο

Τα γιορτινά της για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζει, φόρεσε η Βέσο Μάρε με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και γιρλάντες να έχουν ήδη τοποθετηθεί στο μεγάλο αίθριο του δημοφιλούς πολυχώρου ψυχαγωγίας στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας. Παράλληλα όπως είδαμε, ήδη έχει αρχίσει να στήνεται το παγοδρόμιο όπως και πέρυσι, που θα λειτουργήσει στο χώρο που βρίσκεται το συντριβάνι του πολυχώρου.

Οι εργασίες εγκατάστασης του παγοδρομίου έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Το παγοδρόμιο είναι πολύ διασκεδαστικό και για όσους θα θελήσουν να κάνουν πατινάζ στον πάγο αλλά δεν γνωρίζουν, θα υπάρχουν και εκπαιδευτές για να τους δείξουν. Φυσικά χρειάζεται προσοχή αλλά και θάρρος. Μικροί και μεγάλοι λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να χαρούν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων πατινάζ στον πάγο στο Ice Park Patras.

Σύμφωνα με τις περσινές τιμές, τα 40-45 λεπτά πατινάζ κόστιζαν 5 ευρώ.

Από την άλλη δεν είναι λίγοι όσοι θα αρκεστούν απλώς στο θέαμα, να βλέπουν δηλαδή τους άλλους να δοκιμάζουν την τύχη τους στο δάπεδο από πάγο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά