Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR AWARDS: ΚΙΝΤΜΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΧΑΝΤΙΝΤ ΔΕΣΠΟΣΑΝ ΣΤΟ RED CARPET

GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR AWARDS: ΚΙΝΤΜΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τούλια ή μεταλιζέ;

Στο υπέρλαμπρο Kings Theater στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας τα Women of the Year Glamour Awards, τα οποία κάθε χρόνο επιβραβεύουν εκείνες που διέπρεψαν στον τομέα τους με το ταλέντο και τις ικανότητές τους, αποτελώντας παγκόσμια έμπνευση. Icon of the Year αναδείχθηκε η αυστραλέζα σταρ Nicole Kiman, ενώ τιμήθηκαν επίσης η πολυσυζητημένη πρωταθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων Ibtihaj Muhammad, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior Maria Grazia Chiuri και η μουσικός Solange Knowles. Παλιότερες νικήτριες όπως το supermodel Gigi Hadid που «έσκισε» και φέτος χάρη στη συνεργασία της με τον Tommy Hilfiger αλλά και η διάσημη τενίστρια Serena Williams ήταν εκεί.

 

Aπό τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς όπως αναμενόταν οι αστραφτερές καλλονές αδελφές Hadid που συνόδευσε η τηλεπερσόνα μαμά τους. Η Gigi εμφανίστηκε με κλασική, χρυσή μάξι τουαλέτα Zuhair Murad με ανάγλυφη πλέξη ενώ η αδελφή της επέλεξε λευκό και ασημί κοστούμι Cristina Ottaviano.

H Νicole Kidman φόρεσε ένα τούλινο χαρακτηριστικό φόρεμα της νέας εποχής Dior και ήταν πάλι πολύ τρυφερή με το σύζυγό της ενώ η επίσης νικήτρια Solange Knowles ήταν εκκεντρική με κίτρινη δημιουργία Jean Paul Gaultier. Πιο trendy και νεανική η tv star Zendaya με φούξια φόρμα Victor & Rolf. Στα μοβ δια χειρός Christian Syriano η βετεράνος του μόντελινγκ Ιμάν. Η πορτογαλίδα μοντέλο Sara Sampaio επένδυσε στη σέξι μαύρη διαφάνεια Dundas και η plus size συνάδελφός της σε κόκκινο κοστούμι Prabal Gurung. Παρέλασαν βέβαια και άλλες διασημότητες, λιγότερο ενδιαφέρουσες στυλιστικά. Δείτε το κόκκινο χαλί της βραδιάς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View