Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ευχαριστήριο προς τον άνθρωπο και γιατρό, Διευθυντή εντατικολόγο της ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝΠ, Ανδρέα Ηλιάδη

Ευχαριστήριο προς τον άνθρωπο και γιατρό...

Διαβάστε αναλυτικά

Με το παρόν, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κ. Ανδρέα Ηλιάδη, Εντατικολόγο - Παιδίατρο, Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για την αμέριστη ιατρική βοήθεια και φροντίδα που έδειξε στην μικρή μας κόρη, Μαρία, κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Εξίσου σημαντικό είναι να τον ευχαριστήσουμε βαθύτατα και για την ανθρώπινη συμπαράσταση που έδειξε και σε εμάς, που, ως γονείς, βιώναμε καθημερινά την αγωνία για την υγεία του παιδιού μας.

Επειδή όμως τα συναισθήματα και οι ευχαριστίες μας δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε λίγες ή περισσότερες γραμμές, για το λόγο αυτό, η θετική μας σκέψη και οι ευχές μας για το καλύτερο δυνατό επαγγελματικό και προσωπικό του μέλλον θα είναι καθημερινές.

Ομοίως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους ιατρούς κα Γεωργία Μάρκου, κ. Χάρη Κοτσωνη και κ. Νικήτα Χατζηγιάννη για την πολύτιμη βοήθειά τους και να ευχηθούμε ότι καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε την Προϊσταμένη στη ΜΕΘ Παιδων κα Σίσσυ Κωσταντακοπούλου, καθώς επίσης και ολο το νοσηλευτικό προσωπικό για τη βοήθεια τους και την αγάπη που έδειξαν προς τη μικρή μας Μαρία.

Με βαθύτατη εκτίμηση και απέραντη ευγνωμοσύνη,

Στέφανος Αρχανιωτάκης

Γιάννα Μπαστάκη.

Ηράκλειο - Κρήτης

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά