Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα του φιλμ "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα

Πλησιάζει η πρεμιέρα του φιλμ "Έγκλ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα, στα Ster Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε

Συναρπαστικό αναμένεται το κινηματογραφικό ταξίδι με το Οριάν Εξπρές μέσα από την ταινία «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές - Murder On The Orient  Express» σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα που βγαίνει στην Ελλάδα από την Odeon ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, στις 9 Νοεμβρίου 2017.

Ένα ταξίδι μυστηρίου όπου όλοι είναι ύποπτοι, ξεδιπλώνεται στο πιο διάσημο τρένο του κόσμου.

Σύνοψη

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-seller, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Στο πιο διαχρονικό κινηματογραφικό αστυνομικό μυστήριο, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» ακολουθεί τον διάσημο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό (στο ρόλο ο Κένεθ Μπράνα) στην προσπάθειά του να λύσει ένα από τα πιο κακόφημα εγκλήματα στην ιστορία.

Μετά τον σοκαριστικό φόνο ενός πλούσιου επιχειρηματία σε ένα πολυτελές ευρωπαϊκό τρένο, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Πουαρό πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσον προκειμένου να αποκαλύψει ποιος από όλους τους εκλεκτούς επιβάτες του τρένου είναι ο δολοφόνος, πριν ο τελευταίος ξαναχτυπήσει.

Το μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», κυκλοφόρησε το 1934 και θεωρείται, μέχρι και σήμερα, μία από τις πιο ιδιοφυείς ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ, ενώ κερδίζει συνεχώς νέους αναγνώστες. Έχει ξαναμεταφερθεί με επιτυχία στο σινεμά το 1974 και πάλι τότε μ’ ένα καταπληκτικό καστ ηθοποιών.

Η κινηματογραφική απόδοση από τον Κένεθ Μπράνα, αναμένεται επίσης με ενδιαφέρον καθώς και εδώ το καστ είναι μοναδικό.

Παίζουν οι Τομ Μπέιτμαν, Λούσι Μπόιντον, Κένεθ Μπράνα, Ολίβια Κόλμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Τζόνι Ντεπ, Τζούντι Ντεντς, Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Μισέλ Φάιφερ, Σεργκέι Πολούνιν, Ντέιζι Ρίντλεϊ, κ.α.

Στην παραγωγή είναι και ο Ρίντλει Σκοτ.

Το πόστερ της ταινίας ήδη φιγουράρει στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture