Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Κετσογιάν: Το άρωμα και τα αρώματα

Κετσογιάν: Το άρωμα και τα αρώματα

Το μάνταλο της Φιλοποίμενος 30!

Σκεφτόμουν πόσο διαφορετική οσμή έχει ένα κατάστημα καλλυντικών από ένα κατάστημα με εδώδιμα και αποικιακά.

Στο πρώτο κατάστημα με την παρέμβαση της τεχνολογίας, αλλά και της Χημείας, στην καλύτερη περίπτωση σου έρχεται στη θύμησή σου μια όμορφη, ρομαντική στιγμή με το τότε ταίρι σου.

Στο δεύτερο κατάστημα με τα αρώματα που θυμιατίζουν, που έχεις και την ικανότητα να τα διακρίνεις ένα-ένα επειδή σου δίνουν το δικαίωμα, έρχεται στη θύμησή σου ο τρόπος που έφτασες στη ρομαντική στιγμή να θυμάσαι το άρωμα του πρώτου μαγαζιού. Ξεπροβάλλει από το μυαλό σου ο δρόμος που ακολούθησες, τα βλέμματα που έριξες, το άγγιγμα που ένιωσες;. Όλα τα θυμάσαι.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ευωδιάς της πόλης. Στην αρχή επειδή δεν την είχαμε συνηθίσει, αναρωτιόμαστε από πού ξεκινάει, αλλά μετά θυμόμαστε ότι οι στενοί δρόμοι είναι αυτοί που αναγκάστηκαν να είναι στενοί, και εφόσον παρέμειναν, μας δίνουν την απλότητα και την μεγαλοπρέπεια που τους στέρησαν.

Ο στενός δρόμος που ξαφνικά φωτίστηκε, γαλήνεψε και ταυτόχρονα άρχισε να θέλει να γνωριστεί με τους άλλους, τους πολλούς, έτσι θα είναι από και πέρα. Είναι θέμα επιλογής των ανθρώπων να επιδιώκουν να εισέρχονται και να εξέρχονται από τέτοια καταστήματα με εδώδιμα και αποικιακά, όπως του κ. Κετσογιάν Ονίκ.

Αυτοί οι άνθρωποι από στενούς και όμορφους δρόμους βρέθηκαν σε μεγαλύτερους και απόμακρους, κράτησαν την φιλία και με αυτή πορεύτηκαν. Ποτέ δεν φώναξαν ή και φώναξαν ή φωνάζουν το κάνουν από θλίψη για πού έχασαν.

Πρόσφατα που επισκέφτηκα το κατάστημα Εδώδιμων και Αποικιακών του κ. Κετσογιάν, το μάτι μου έπεσε σε ένα ανακούρκουδο τσουβάλι από καρυκεύματα που δίπλα του στέκονταν περήφανα βέργες κανέλλας. Μερικές από αυτές άρχιζαν και έπαιρναν το σχήμα του δρόμου. Το μάνταλο της Φιλοποίμενος 30, άρχισε να γίνεται γνωστό, αλλά με γούστο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life