Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι: Αποκτήστε νεανικό πρόσωπο σε μια ημέρα

Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι: Αποκτήστε νεανικ...

...χωρίς χειρουργείο!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις σφριγηλή επιδερμίδα σε μία ημέρα χωρίς χειρουργείο. Ο χρόνος στο πέρασμά του επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην επιδερμίδα και στο πρόσωπο. Μέρα με τη μέρα η  ελαστικότητα του δέρματος χάνεται, με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγηλότητας και της νεανικής όψης. Η λύση βρίσκεται στo μη επεμβατικό λίφτινγκ με νήματα PDO, που μπορεί να σου χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα.

Το πρόβλημα

Η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και η φυσική φθορά του χρόνου είναι τρεις από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν σε χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αποτέλεσμα είναι η λαμπερή, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα να δίνει τη θέση της σε μια κουρασμένη και βαριά εικόνα που φέρει ορατά τα σημάδια του χρόνου και της κόπωσης.  Παράλληλα, η  επιβράδυνση της κυτταρικής ανανέωσης και η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αλλοιώνουν τόσο τοπερίγραμμα όσο και τα χαρακτηριστικά του.

Τα νήματα

Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδος μη επεμβατικού λίφτινγκ που έρχεται να τονώσει και να ανορθώσει το δέρμα και να χαρίσει ξανά στο πρόσωπο το χαμένο του σφρίγος, χωρίς όμως την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Χάρη στα ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (ένα απόλυτα ασφαλές υλικό με πιστοποίηση CE και FDA) επιτυγχάνεται σύσφιγξη και ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία, η οποία πραγματοποιείται αναίμακτα στο δερματολογικό ιατρείο, χωρίς να απαιτείται εισαγωγή σε κλινική.

Η διαδικασία

Ο γιατρός, με τη χρήση μιας ειδικής ατραυματικής βελόνης,  δημιουργεί με τα νήματα ένα «πλέγμα» κάτω από το δέρμα στην περιοχή του προσώπου που χρειάζεται ανόρθωση και συσφίξη. Τα νήματα εισάγονται οριζόντια και κάθετα, δημιουργώντας έναν ιστό, ενώ ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος και τις ανάγκες κάθε προσώπου ξεχωριστά. O μικροτραυματισμός που προκαλείται διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης χαρίζοντας σφριγηλότητα και άμεση βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος.

Το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και βελτιώνεται σημαντικά το επόμενο διάστημα. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι είναι μια απόλυτα ασφαλής, σύντομη διαδικασία, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Σε αντίθεση με το χειρουργικό λίφτινγκ, το αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα PDO δεν απαιτεί τομές, επομένως δεν προκαλεί ουλές και σημάδια. Δικαίως επομένως τo λίφτινγκ με νήματα PDO είναι η αγαπημένη, lunchbreak θεραπεία αντιγήρανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νήματα χρησιμοποιούνται για την ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας και στο σώμα.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τη Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, δερματολόγο- αφροδισιολόγο και Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.cosmeticdermamedicine.gr

ή καλέστε:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View