Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

VALENTINO, GIVENCHY ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ PARIS FASHION WEEK (ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!)

VALENTINO, GIVENCHY ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Συναντήσεις στυλιστικής κορυφής

Συνεχίζεται η Paris Fashion Week και τα shows των οίκων Valentino, Givenchy, Giambattista Valli, Stella Mc Cartney, Alexander Mc Queen δέσποσαν σε εντυπώσεις πάνω και κάτω από την πασαρέλα. Σταρ του Χόλιγουντ  και διεθνή style icons έσμιξαν για να θαυμάσουν το βεστιάριο της επόμενης άνοιξης και του καλοκαιριού 2018.

 

Ρευστά «μπαλούν» και ρομαντικές διαφάνειες είδαμε στον Valentino με κεντήματα, λοξά βολάν και κορδέλες. Εκεί ήταν για να χειροκροτήσουν οι κομψές διασημότητες Μαριόν Κοτιγιάρ, Ρόμπιν Ράιτ, Κάρλα Μπρούνι, Κάιλι Μινόγκ, Αλέξα Τσανγκ, Τζοβάνα Μπατάλια, Εμιλι Ραταζκόβσκι, Νατάλια Βοντιάνοβα, Ιζαμπέλ Γουλάρντ, Ολίβια Παλέρμο, Μπιάνκα Μπραντολίνι.

 

Λάτιν νεορομαντικό θέρος για το Giambattista Valli με βολάν διαφορετικών σχηματισμών σε κοντά, μακριά ή ασύμμετρα μήκη. Σάλμα Χάγιεκ, Κιάρα Φεράνι και οι γόνοι των οικογενειών Missoni και Νιάρχος ήταν εκεί.

Στη Stella Mc Cartney είχαμε εκτυφλωτικές μονοχρωμίες και φαρδιές σιλουέτες, με τη γαλαζοαίματη Σαρλότ Κασιράγκι να ξεσηκώνει τα περισσότερα φλας.

Στο Givenchy έσπευσαν οι οσκαρούχες σούπερ σταρ Κέιτ Μπλάνσετ και Τζουλιάν Μουρ, η Ρούνει Μάρα αλλά και ο σκηνοθέτης Πέντρο Αλμοδοβάρ. H guru της μόδας Καρίν Ρόιτφιλντ μαζί με την τραγουδίστρια Φέργκι θαύμασαν μπότες για τεξανούς, στρατιωτικά τζέκετ και δαντελένια γαρνιρίσματα σε φορέματα.

 

Στον Alexander Mc Queen τα γοτθικά παραμύθια συνεχίζονται με vintage κλος φούστες και  μπουφάν σαν πανοπλίες. Aυτή τη φορά έμπνευση ήταν οι βρετανικοί κήποι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View