Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 29 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η διέλευση της Σελήνης απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη σήμερα αυξάνει την αισιοδοξία και το χιούμορ, ενώ προσφέρει ένα αίσθημα ελευθερίας. Δίνει έμφαση στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, όπως και σε σπουδές και θέματα νομικά. Καλή μέρα για διάβασμα. Το βράδυ προσέξτε κάποιες αυταπάτες και μια ψυχολογική σύγχυση.

 

Ταύρος

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, κυρίως σε ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ. Μια κάπως πιο εσωστρεφής μέρα, με μεγαλύτερη ανάγκη για εσωτερικό ψάξιμο. Προσέξτε ορισμένες παρεξηγήσεις, τόσο με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, όσο και στα ερωτικά, ειδικά προς το βράδυ.

 

Δίδυμοι

Μια κοινωνική κι εξωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, με αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Το πρωί, προσέξτε ορισμένους εγωισμούς, κυρίως με τους δικούς σας αλλά και στις σχέσεις σας γενικά. Το βράδυ δεν λείπει μια θολούρα, ίσως και κάποια ψέματα.

Καρκίνος

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, στην οποία τακτοποιείτε τόσο θέματα επαγγελματικά, όσο και δουλειές του νοικοκυριού και διάφορες λεπτομέρειες. Έμφαση σε θέματα υγείας και διατροφής. Το πρωί, δεν λείπουν μικροεμπόδια στις μετακινήσεις ή στην επικοινωνία, ίσως και κάποιες κριτικές. Το βράδυ προσέξτε τη κακή διατροφή και το αλκοόλ.

Λέων

Άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, η διάθεση παραμένει καλοκαιρινή, και πιθανόν να έχετε την ευκαιρία για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση και ωραίες δραστηριότητες. Αυξημένη ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, χιούμορ, καλή διάθεση. Έμφαση σε θέματα επιχειρηματικά, δημιουργικότητας και παιδιών. Το βράδυ προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις στα αισθηματικά, ίσως και ορισμένα ψέματα ή ίντριγκες.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια, σε θέματα ακινήτων και στην ιδιωτική σας ζωή. Ίσως βγαίνουν μνήμες στην επιφάνεια – νοσταλγική μέρα. Το πρωί, προσέξτε κάποιους εγωισμούς με τους δικούς σας. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί κάποια μπερδέματα – προσοχή και σε ψέματα, αλλά και στη κατανάλωση αλκοόλ.

Ζυγός

Επικοινωνιακή και ζωηρή η σημερινή μέρα, μόνο προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις και προβλήματα σε συνεννοήσεις. Πιθανές διάφορες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις. Αρκετές μετακινήσεις, βόλτες ή ταξιδάκια. Μέρα επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο. Το βράδυ δεν λείπει η νοητική θολούρα, ίσως και κάποια ψέματα. Πιθανά μπερδέματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σκορπιός

Ο οικονομικός τομέας σάς απασχολεί περισσότερο σήμερα, μια μέρα με διάφορες πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Επίσης σάς απασχολεί το θέμα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης. Το βράδυ ειδικά, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα ή να ειπωθούν ψέματα που σας κάνουν να αμφιβάλετε για την αξιοπιστία κάποιων.

 

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιες δράσεις και πρωτοβουλίες. Το πρωί προσέξτε τους εγωισμούς, ειδικά με άτομα εξουσίας. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί συναισθηματική σύγχυση, ενώ εφιστά τη προσοχή σε ψέματα, αυταπάτες, παρεξηγήσεις. Αυξημένη θολούρα, υπνηλία, τάσεις φυγής.

Αιγόκερως

Κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, ή κάνετε διάφορους απολογισμούς, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Αυξημένη ανάγκη απομόνωσης, ησυχίας, φυγής. Καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με τη φύση, τη θάλασσα, αλλά και τη τέχνη. Προσέξτε ωστόσο τις παρεξηγήσεις, τις αυταπάτες και τα μπερδέματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Υδροχόος

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, η οποία θα είναι θετική, και θα δώσει την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, ή να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε συλλόγους. Ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Προσέξτε ωστόσο κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς, όπως και μπερδέματα ή υποσχέσεις σε οικονομικά θέματα.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα που μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στη ζωή σας γενικά. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Δεν λείπουν όμως οι εγωισμοί το πρωί. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί σύγχυση και τάση για αυταπάτες και ψέματα.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being