Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 16 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια μπερδέματα και εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείονται και παρεξηγήσεις. Ωστόσο προς το βράδυ με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ωραία κοινωνική ζωή γενικά, ωραίες βόλτες και ταξιδάκια, ενώ μπορεί να λάβετε και κάποια καλά νέα σήμερα.

Ταύρος

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, ίσως κάνετε ωραίες αγορές, όμως το πρωί προσέξτε μικροταλαιπωρίες και μπερδέματα σε πληρωμές και σε διάφορες συναλλαγές. Ωστόσο είναι γόνιμη μέρα για τα έσοδα και για τα επαγγελματικά σας. Επίσης θα μπορέσετε σήμερα να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις και τα αποκτήματά σας.

Δίδυμοι

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ειδικά προς το βράδυ, το τυχερό τρίγωνό της με τον Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά και ερωτικά θέματα, και πολύ καλή διάθεση. Το πρωί ωστόσο προσέξτε προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά και τη νοητική θολούρα.

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων. Μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και φυγή. Το πρωί δεν λείπει μια σύγχυση, αλλά και μπερδέματα ή προβλήματα σε συναλλαγές και μετακινήσεις. Προς το βράδυ η θετική όψη Σελήνης-Δία ανακουφίζει πολύ την ψυχολογία σας.

Λέων

Αφιερωμένη στους φίλους και στη δικτύωση η σημερινή μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομαδικές αλλά και σε διαδικτυακές δραστηριότητες. Το πρωί προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις, όπως και ορισμένα μπερδέματα, οικονομικά ή άλλα. Ευχάριστες συναντήσεις το βράδυ, και κάποια καλά νέα πιθανά.

Παρθένος

Μπορεί να ξεκινήσει με κάποια μπερδέματα επικοινωνιακά η μέρα, ίσως και με ορισμένες παρεξηγήσεις και με νοητική θολούρα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις συνεννοήσεις στα επαγγελματικά αλλά και στις σχέσεις σας γενικά. Βελτιώνονται τα πράγματα κατόπιν, ενώ αναμένονται θετικές επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις. Ανάδειξη κοινωνική κι επαγγελματική.

Ζυγός

Δεν λείπουν το πρωί ορισμένα μπερδέματα και μια σύγχυση, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και στα ταξίδια σας – προσέξτε και κάποιες εξαπατήσεις ή υποσχέσεις. Όμως προς το βράδυ, το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία φέρνει ευτυχείς εξελίξεις και νέα, κάτι ανοίγει στη ζωή σας, ή απλά περνάτε πολύ καλά και με ανεβασμένη διάθεση.

Σκορπιός

Το πρωί προσέξτε λάθη και μπερδέματα σε οικονομικά θέματα και συναλλαγές, όπως και ορισμένες παρεξηγήσεις, κυρίως στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Μια μέρα κάπως πιο εσωστρεφής, με περισσότερο εσωτερικό ψάξιμο. Ευνοείται η έρευνα. Βελτιώνει πολύ τη ψυχολογία σας προς το βράδυ η όψη Σελήνης-Δία, ενώ φέρνει όμορφες ερωτικές στιγμές.

Τοξότης

Μια κοινωνική μέρα, με ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ειδικά μάλιστα προς το βράδυ, που η τυχερή όψη Σελήνης-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες, και περνάτε πολύ καλά με τις παρέες σας. Το πρωί ωστόσο προσέξτε τη νοητική θολούρα, κάποια ψέματα, και μπερδέματα ή εμπόδια σε επικοινωνία, συναλλαγές, μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακά μπερδέματα και κάποια μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις αλλά και στο χώρο δουλειάς είναι πιθανά το πρωί, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε ψέματα. Ωστόσο συνολικά θα είναι μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά, με πιθανές ευχάριστες εξελίξεις κι επιτυχίες. Ενασχόληση με θέματα υγείας, διατροφής και fitness. Ευκαιρία επίσης για τακτοποίηση και νοικοκυριό.

Υδροχόος

Η τυχερή όψη Σελήνης-Δία αναμένεται να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σήμερα, κυρίως σε σχέση με ταξίδια, ερωτικά, σπουδές, παιδιά, διασκέδαση ή άλλα ζητήματα. Μια πιο ανέμελη μέρα, με παιχνίδι, φλερτ κι ωραίες δραστηριότητες. Μόνο το πρωί προσέξτε μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές και σε αγορές, και κάποιες παρεξηγήσεις ή ψέματα και υποσχέσεις.

Ιχθύες

Πιθανόν να ξεκινά με μια θολούρα η μέρα, ενώ το πρωί θα πρέπει να προσέξετε και μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όπως και κάποια ψέματα ή παρεξηγήσεις. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί σημαντικά όσο προχωρά η μέρα. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται σήμερα κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Πιο συναισθηματική και νοσταλγική μέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being