Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Ήπια η σημερινή μέρα, η ψυχολογία σας μαλακώνει, με τη Σελήνη στους Ιχθύς να προκαλεί τάσεις φυγής αλλά να φέρνει και την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να ξεφύγετε από εντάσεις. Μόνο προσέξτε κάποια προβλήματα στην επικοινωνία στη δουλειά και σε καθημερινά θέματα. Ονειρικό το βράδυ, ιδανικό για ό,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό.

Ταύρος

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, θα δώσει την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να κάνετε ωραίες βόλτες κι όμορφες συζητήσεις. Ειδικά το βράδυ, θα είναι πολύ ρομαντικό. Ευκαιρία επίσης σήμερα για ομαδικές δραστηριότητες. Ενασχόληση με το διαδίκτυο. Μια μέρα στην οποία ονειρεύεστε το μέλλον και κάνετε σχέδια.

Δίδυμοι

Στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, μια μέρα γόνιμη, ακόμα και για τα οικονομικά σας. Μπορείτε να αναδειχθείτε περισσότερο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Προσέξτε κάποια πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί μια θολούρα, ενώ εφιστά τη προσοχή στο αλκοόλ, αλλά και στα ψέματα.

Καρκίνος

Αισιόδοξη και άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μαλακώνει τη διάθεση και προσφέρει ωραίες στιγμές απόλαυσης και ταξιδιών. Εκτός απ’ τα ταξίδια, η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση και σε θέματα εκπαίδευσης. Καλή μέρα για μελέτη. Προσέξτε κάποια προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Πολύ ονειρικό το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα.

Λέων

Μαλακώνουν την ψυχολογία σας σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, σε μια μέρα πιο εσωστρεφή γενικά. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί είναι κάποια εμπόδια ή κακές συνεννοήσεις σε οικονομικά θέματα και συναλλαγές. Ωραία ερωτική ζωή, ειδικά το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία προσφέρει μαγικές στιγμές.

Παρθένος

Ωραία κοινωνική ζωή σήμερα, με ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, και με μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας στις σχέσεις αλλά και στην ψυχολογία σας. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι κάποια πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης απογειώνει το ρομαντισμό και προσφέρει υπερβατικές στιγμές. Προσέξτε το αλκοόλ και κάποια ψέματα όμως.

Ζυγός

Φαίνεται ότι θα μπορέσετε σήμερα να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες, ίσως σας πιάσει και μια μανία καθαριότητας. Μια παραγωγική μέρα γενικά, καλή επίσης για τα επαγγελματικά σας – γίνονται γόνιμες επαφές. Προσέξτε ωστόσο και κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία, όπως και ορισμένες αυταπάτες. Ενασχόληση με θέματα υγείας, διατροφής και fitness.

Σκορπιός

Μια ερωτική μέρα για το ζώδιό σας, και πιθανόν να έχετε κατακτήσεις και ευκαιρίες για φλερτ. Ιδανική μέρα για εξόδους, ενώ ειδικά το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα απογειώνει το ρομαντισμό και φέρνει μαγικές στιγμές. Ευκαιρία επίσης σήμερα για παιχνίδι και ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Ενασχόληση με τα παιδιά. Αυξημένη δημιουργικότητα και γονιμότητα.

 

Τοξότης

Λίγο πιο ήσυχη αλλά ξεκούραστη η σημερινή μέρα, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στην οικιακή ζωή, στην οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, τα οποία πάνε καλά. Δεν λείπουν ορισμένα εμπόδια στην επικοινωνία. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα εφιστά τη προσοχή στη συναισθηματική σύγχυση, στα ψέματα αλλά και στο αλκοόλ.

Αιγόκερως

Ευκαιρία για ωραία ταξιδάκια και βόλτες σήμερα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης υπόσχονται όμορφες στιγμές με το σύντροφο και ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες. Ευχάριστη κουβεντούλα. Ειδικά το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει μαγευτικές στιγμές και διάθεση ποιητική. Προσέξτε ωστόσο σήμερα ορισμένα πρόσκαιρα εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Υδροχόος

Ήρεμη αναμένεται η σημερινή μέρα, με πιο ήσυχους ρυθμούς και με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Θα μπορέσετε να απολαύστε το καλό φαγητό, τη φύση, τη μουσική, τις αισθήσεις, ενώ το βράδυ ιδιαίτερα θα είναι αρκετά όμορφο. Μια μέρα γόνιμη για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, αν και δεν λείπουν πρόσκαιρα προβλήματα σε συναλλαγές.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και θα κάνετε πράγματα που θέλετε. Τονωμένη η ψυχολογία, η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σας. Μόνο προσέξτε κάποια επικοινωνιακά εμπόδια. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει μαγευτικές στιγμές.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being