Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για τελευταία φορά από πέρσι το Νοέμβριο, εφιστά αυτή την εποχή τη προσοχή σε υπερβολικές κι επιπόλαιες συμπεριφορές που μπορεί να λειτουργήσουν ενάντια στην επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα και στις σχέσεις σας. Μεγάλα και ασύμφορα ανοίγματα, αν και έχετε ενθουσιασμό.

Ταύρος

Λόγω του μακροχρόνιας επιρροής τετραγώνου Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται για άλλη μια φορά τώρα, μπορεί αυτή την εποχή να κάνετε επιπόλαια πράγματα με την διατροφή και την υγεία σας, ενώ και στα εργασιακά και σε θέματα εκπαίδευσης προσέξτε την αμέλεια. Ο φανατισμός και οι υπερβολές επίσης έχουν συνέπειες. Φροντίστε καλύτερα ορισμένες λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται για άλλη μια φορά τώρα, μια μακροχρόνιας επιρροής όψη, σας ωθεί αυτή την εποχή σε επιπόλαια ανοίγματα επιχειρηματικά και οικονομικά, αλλά και σε επιπόλαιες κινήσεις στα ερωτικά, με πιθανές συνέπειες σε βάθος χρόνου. Έχετε λαχτάρα να κάνετε πράγματα, όμως υπολογίστε το κόστος. Το ίδιο και σε θέματα παιδιών.

Καρκίνος

Σας επηρεάζει έντονα το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για τρίτη και τελευταία φορά από πέρσι το Νοέμβριο, το οποίο αυτή την εποχή σας ωθεί σε μεγάλα και πιθανόν ασύμφορα τελικά ανοίγματα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και σχέσεων και συνεργασιών. Προσέξτε την αυτοκαταστροφική αφέλεια κι αμέλεια.

Λέων

Αυτή την εποχή με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για τελευταία φορά από πέρσι το Νοέμβριο, θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι υπογράφετε, καθώς μπορεί να είστε αφελείς και αυτό να κοστίσει. Αυτοκαταστροφική αμέλεια ή επιπολαιότητα και σε θέματα υγείας/διατροφής και εργασίας. Φανείτε πιο προσεκτικοί με λεπτομέρειες.

Παρθένος

Αν και το ζώδιό σας είναι προσεκτικό στην οικονομική διαχείριση, αυτή την εποχή με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται για τρίτη φορά από πέρσι το Νοέμβριο, μπορεί να κάνετε μεγάλα ανοίγματα, που ίσως αποδειχθούν ασύμφορα. Επίσης προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικότητας.

Ζυγός

Ο Δίας απ’ το ζώδιό σας, κορυφώνει τώρα για τρίτη και τελευταία φορά από πέρσι μια μακροχρόνιας επιρροής όψη με τον Πλούτωνα, η οποία αυτή την εποχή δίνει μεγάλη λαχτάρα και ενθουσιασμό για ανοίγματα και ξεκινήματα, όμως αυτά φαίνεται να γίνονται με αρκετή δόση επιπολαιότητας. Προσέξτε υπερβολές, φανατισμό, αφέλεια κι αυτοκαταστροφική αμέλεια.

Σκορπιός

Φαίνεται αυτή την εποχή χωρίς να το συνειδητοποιείτε να κάνετε κάποια πράγματα επιπόλαια ή αφελή, και αυτό να έχει κόστος, ή μπορεί να λέτε λόγια που θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις, λόγω του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα ξανά. Οι τάσεις φυγής ίσως λειτουργούν ενάντιά σας. Επίσης μην είστε επιπόλαιοι σε οδήγηση, μετακινήσεις, επικοινωνία.

Τοξότης

Ίσως υπολογίζετε χωρίς το ξενοδόχο αυτή την εποχή, και κάνετε σχέδια που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα να σας ωθεί σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και σε κάπως ουτοπικά σχέδια. Προσοχή σε επιπόλαιη κι αυτοκαταστροφική τελικά οικονομική διαχείριση. Ακρότητες με φίλους ή με ομάδες. Ιδεολογικές ακρότητες επίσης.

Αιγόκερως

Το κοινωνικό κι επαγγελματικό σας όνομα πρέπει να διαφυλαχτεί αυτή την εποχή, γιατί με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να κάνετε κάποια επιπόλαια πράγματα που θα έχουν συνέπειες διαρκείας. Φέρνει μια μεγάλη ανάγκη και ενθουσιασμό για ξεκινήματα και ανοίγματα, όμως προσέξτε να μην γίνουν με αφέλεια. Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος.

Υδροχόος

Σε μεγάλα ανοίγματα φαίνεται να σας ωθεί αυτή την εποχή το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, όμως γίνονται άσκεφτα και με περιπλοκές διαρκείας. Προσέξτε τα νομικά προβλήματα. Μια όψη που είχε ξεκινήσει από πέρσι το Νοέμβριο, και σχηματίζεται για τρίτη και τελευταία φορά τώρα. Αμέλεια κι επιπολαιότητα σε εκπαιδευτικά θέματα και ταξίδια.

Ιχθύες

Οι επενδύσεις και θέματα οικονομικά και κληρονομικά θέλουν προσοχή αυτή την εποχή με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, γιατί μπορεί να κάνετε μεγάλα κι ασύμφορα ανοίγματα ή σχέδια. Οι φίλοι ίσως σάς σαμποτάρουν. Επίσης ζητά περισσότερο έλεγχο των παθών αλλά και των οικονομικών.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being