Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 2 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Άνετη κι αισιόδοξη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ το πρωί το τρίγωνο Σελήνης-Ήλιου προσφέρει ζωτικότητα, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Η Σελήνη απ’ τον Τοξότη δίνει έμφαση κυρίως στα ταξίδια αλλά και στο διάβασμα, τη συγγραφή, τη φιλοσοφία. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ορισμένα μπερδέματα στα ταξίδια, και κάποιες αυταπάτες ή τάσεις φυγής.

Ταύρος

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, κι έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με ζητήματα δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών, κληρονομικών, συντάξεων, κλπ. Προσέξτε τα μπερδέματα σε ανάλογες συναλλαγές, όπως και κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες. Μια ερωτική επίσης μέρα. Ευνοείται η έρευνα και η ψυχανάλυση.

Δίδυμοι

Μια κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια ψέματα, υποσχέσεις και μπερδέματα, τόσο στις σχέσεις, όσο και στα επαγγελματικά. Δεν λείπει η θολούρα.

Καρκίνος

Παραγωγική η σημερινή μέρα, πιθανόν να βγάλετε διάφορες δουλειές και να τακτοποιήσετε εργασίες τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και σε θέματα καθημερινά. Προσέξτε όμως κάποια μπερδέματα, κυρίως στην εργασία αλλά και στα ταξίδια. Έμφαση δίνει επίσης η Σελήνη σε θέματα υγείας και διατροφής, όπως και στα κατοικίδια.

Λέων

Ευχάριστη και ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, πιθανόν να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι και ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Αυξημένη ζωτικότητα. Έμφαση επίσης σε θέματα παιδιών. Ευκαιρία για διασκέδαση και φλερτ. Προσέξτε ορισμένα μπερδέματα ή και υποσχέσεις, τόσο στα παραπάνω, όσο και σε ζητήματα οικονομικά.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως στο σπίτι, στην οικογένεια και στην ιδιωτική σας ζωή γενικά, όπως και σε ζητήματα ακινήτων. Επίσης εστιάζεστε περισσότερο στα συναισθήματα και στο παρελθόν. Δεν λείπει μια συναισθηματική θολούρα με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, το οποίο επίσης εφιστά τη προσοχή σε ψέματα και μπερδέματα στις σχέσεις.

Ζυγός

Επικοινωνιακή κι ανάλαφρη αναμένεται η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και πολλή κουβεντούλα. Μέρα επίσης με αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Δεν λείπουν τα μπερδέματα, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στις μετακινήσεις. Προσοχή και σε ψέματα. Έμφαση δίνει η Σελήνη και στη μάθηση, τη πληροφόρηση, το διάβασμα, το γράψιμο. Αρκετές ιδέες.

Σκορπιός

Μέρα για ψώνια σήμερα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση σε αγορές αλλά και σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές κλπ. Προσέξτε κάποια μπερδέματα στις οικονομικές συναλλαγές, και μην δίνετε βάση σε υποσχέσεις. Μια πιο ήρεμη μέρα, στην οποία θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, τη φύση, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα εξωστρεφής και δραστήρια, ενώ το πρωί ειδικά, το τρίγωνό της με τον Ήλιο προσφέρει ζωτικότητα, χαρά κι αυτοπεποίθηση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ορισμένα μπερδέματα, ψέματα και τάσεις φυγής, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να θολώνει το τοπίο.

Αιγόκερως

Τάσεις φυγής είναι πιθανό να έχετε σήμερα, αλλά και την ευκαιρία όντως να ξεφύγετε, να χαλαρώστε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με τη θάλασσα και τη φύση. Πιθανόν να κλείσετε ορισμένα θέματα. Προσέξτε τις αυταπάτες, ένα ψυχολογικό μπέρδεμα και τα ψέματα, όπως επίσης και κάποια μπερδέματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις και συναλλαγές.

Υδροχόος

Στις παρέες σας είναι αφιερωμένη η σημερινή μέρα, και θα έχετε ωραία κοινωνική ζωή, ενώ μπορεί να δραστηριοποιηθείτε και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους ή στο διαδίκτυο. Εναλλακτικές ενασχολήσεις. Προσέξτε όμως ορισμένες παρεξηγήσεις, ψέματα ή μπερδέματα, τόσο με φίλους και γνωστούς, όσο και σε οικονομικές συναλλαγές. Μην δίνετε βάση σε υποσχέσεις.

Ιχθύες

Θετικά για τα επαγγελματικά σας ξεκινά η μέρα, ενώ μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Βέβαια δεν λείπει μια θολούρα και σύγχυση, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα, το οποίο εφιστά τη προσοχή επίσης σε ψέματα, υποσχέσεις, παρεξηγήσεις, ενώ πιθανόν να έχετε και κάποιες τάσεις φυγής.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being