Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέθανε ο γνωστός καλαβρυτινός Θανάσης Γιαννακόπουλος

Πέθανε ο γνωστός καλαβρυτινός Θανάσης Γι...

Διετέλεσε ανωτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο καλαβρυτινός Αθανάσιος Γιαννακόπουλος. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννηθηκε και μεγάλωσε στο Κατσέλι Καλαβρύτων. Διετέλεσε ανωτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και είχε πλούσια δράση σε τοπικό και συλλογικό επίπεδο δηλώνοντας πάντα παρών σε κάθε καλαβρυτινή δράση.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν συνεχής και πολυεπίπεδη. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Καστελίου, ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλαβρύτων ενώ έως και σήμερα ηταν Πρόεδρος της Εξελεκτικής επιτροπής της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης.
Στο Πυροσβεστικό Σώμα υπηρέτησε ως ανώτατος αξιωματικός και αποστρατεύτηκε ευδοκίμως με τον βαθμό του Ταξίαρχου. Από την θέση του και με κίνητρο την αγάπη του για τον τόπο του, βοηθούσε πάντα αθόρυβα και ουσιαστικά. Στις 5 Φεβρουαρίου, έπαθε καρδιακή ανακοπή και νοσηλεύθηκε στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο. Δυστυχώς η βαρύτατη κατάσταση της υγείας του, είχε σαν αποτέλεσμα να φύγει πρόωρα από την ζωή χθες το απόγευμα.

kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις