Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ο Γιώργος Περισανίδης παρουσίασε το βιβλίο του “Και στο ρεφρέν θα μπω ξανά”-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο Γιώργος Περισανίδης παρουσίασε ...

Στο Φάρο την Παρασκευή 30 Ιουνίου

Πραγματοποιήθηκε στο Φάρο της Πάτρας, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, η παρουσίαση του βιβλίου “Και στο ρεφρέν θα μπω ξανά” του συγγραφέα Γιώργου Περισανίδη. Μια παρουσίαση με 20 άτομα πάνω στη σκηνή και πάνω από 300 καλεσμένους που γέμισαν κάθε γωνιά του Φάρου!

Η 12 μελής μπάντα του Θοδωρή Γεωργόπουλου έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση μιας και συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον ηθοποιό Ντίνο Ποντικόπουλο να διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο και συνεχίστηκε με τις ομιλίες του μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλο και του συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιου.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Περισανίδης έκανε μια σύντομη παρουσίαση του βιβλίου και διαβάστηκε ένα ακόμα απόσπασμα από τους ηθοποιούς Ντίνο Ποντικόπουλο και Φρόσω Ζαγοραίου, ενώ η μπάντα είχε παρεμβάσεις με τραγούδια σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η παρουσίαση έκλεισε με μια συναυλία από την ορχήστρα “Εν-Χορδώ”, όπου τραγούδησαν η Δώρα Βέτσου και ο Δημήτρης Δημόπουλος.

Ήταν μια παρουσίαση βιβλίου διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει! Συνδύαζε τη μουσική με το βιβλίο, το μπουζούκι με την απαγγελία και πέτυχε ένα λογοτεχνικό “ρεφρέν” όπως θα το βρει και ο αναγνώστης στο βιβλίο του συγγραφέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture