Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BULGARI ΚΑΙ ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ ΘΑΜΠΩΣΑΝ ΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ- ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

BULGARI ΚΑΙ ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ ΘΑΜΠΩΣΑΝ ΤΗ ΒΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Festa» όπως γιορτή στα κανάλια

«Diamons are the Girls best friend» τραγούδησε η αξεπέραστη Μέρλιν Μονρόε και η περιζήτητη παγκοσμίως 20χρονη καλιφορνέζα καλλονή Μπέλα Χαντίντ επικρότησε δεόντως το άσμα ως η σύγχρονη ενσάρκωσή της στο υδάτινο «διαμάντι» της Ιταλίας την πανέμορφη Βενετία. Με σούπερ σέξι τουαλέτες το διάσημο τοπ μόντελ πρωταγωνίστησε στο διήμερο εορτασμό του περίφημου οίκου κοσμημάτων Bulgari που προμοτάρει τη νέα συλλογή «Festa».

 

Η Μπέλα Χαντίντ ντυμένη από τον αγαπημένο της σχεδιαστή Alexandre Vauthier κέρδισε τα περισσότερα φλας Πέμπτη και Παρασκευή στα δυο πάρτι του αστραφτερού luxury brand ως η αδιαμφισβήτητη σταρ της διήμερης διοργάνωσης. Ο οίκος Bulgari με τις ελληνικές ρίζες εδρεύει στη Ρώμη αλλά για τη νέα κολεξιόν επέλεξε ένα μέρος σαν ζωντανό σκηνικό εποχής: ένα από τα ωραιότερα παλάτια της Ιταλίας, το Scuola Grande della Misericordia στην καρδιά της Βενετίας. Εδώ έγινε σόου σε ύφος Moulin Rouge, προσφέρθηκαν πιάτα του βραβευμένου με αστέρια Michelin σεφ Λούκα Φαντίν, χειροκροτήθηκαν χορευτές και ακροβάτες σε ειδική περφόρμανς με υπόκρουση Ennio Morricone και Nino Rota και ακολούθησε dj set by Graziano della Nebbia.

 

Πλάι στη Χαντίντ ήταν και άλλες πρέβειρες της Bulgari όπως η αμερικανίδα μοντέλο Λίλι Ολντριτζ η γερμανίδα μοντέλο και ομιλούσα πρέσβειρα της Bulgari Γιασμίν Σόντερς, η βραβευμένη με Οσκαρ σουηδολονδρέζα ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ, η αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι Μος και ο ισπανός κούκλος Τζον Κορτατζαρένα. Ρούχα με ετικέτες Zac Posen, Ermanno Scervino, Christian Dior, Dolce e Gabbana φάνταζαν ιδανικά στο πιο αστραφτερό κάλεσμα των τελευταίων ημερών διεθνώς. Οικοδεσπότης ήταν ο Jean-Christophe Babin, δηλαδή ο Bulgari Group CEO. H συλλογή Festa περιλαμβάνει  100 μοναδικά σχέδια κοσμημάτων γεμάτων εκθαμβωτικές πολύτιμες πέτρες και πολλά από αυτά φορέθηκαν σε πληθώρα στα δυο πάρτι. Η Μπέλα Χαντίντ πάντως δεν αρκέστηκε σε αυτά, ποζάροντας όπως συνηθίζει σε γυμνές selfie και βγάζοντας αναμνηστική φωτογραφία με τους βενετσιάνους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View