Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΜΕ EΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πάμε Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη

Μια λαμπερή, καλοκαιρινή βραδιά στην καρδιά της πόλης προμηνύεται αυτή την Πέμπτη, καθώς τα εγκαίνια του IEK Δέλτα (Αγ. Ανδρέου 47 και Κολοκοτρώνη 3) θα περιλαμβάνουν πέρα από την παραδοσιακή κοπή κορδέλας, ένα εντυπωσιακό σόου μόδας με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη καθώς και dj set. Απολαύστε τις δημιουργίες του Fashion Academy ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στις νέες του εγκαταστάσεις και γνωρίστε από κοντά τους χώρους και το προσωπικό, που ανοίγουν φιλόδοξα επαγγελματικά «παράθυρα» στη νεολαία μας.

 

 

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί στις 7.30 το βράδυ με οικοδεσπότη το διευθύνων σύμβουλο των ΙΕΚ Δέλτα Ιωάννη Καρανταλή. Στόχος βέβαια μια μεγάλη γιορτή για τον οργανισμό που διευρύνει τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της  Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Η Μαίρη Συνατσάκη γνωστή από την tv για την αμεσότητα και το ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ θα παρουσιάσει την επίδειξη και μετά θα παίξουν μουσική οι dj Gogos και dj Saradis. Αντίστοιχη εκδήλωση προηγήθηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στα Ιωάννινα.

*Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 14 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Τουριστικά Επαγγέλματα, Μηχανολογία, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ, Μουσική & Ήχος,

Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση.

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, ενώ το  Γραφείο Σταδιοδρομίας – Startup Office υποστηρίζει τα επαγγελματικά βήματα και επιχειρηματικές ενέργειες των σπουδαστών του. Επιπλέον, δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Πιστοποιημένου τίτλου NCFE, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas, έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις γονιών και παιδιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του».

 

Πληροφορίες: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, Πάτρα, τηλ. επικοινωνίας: 2610270551, [email protected]

 

 

Υποστηρικτές εγκαινίων: Wella Professionals, Sephora, Ξενοδοχείο Galaxy, Κομμωτήριο E-xell, Εταιρία Ποτών ΑΜΒΥΞ . Aνάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας και το thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View