Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Προσφέρει ενίσχυση οικονομική κι επαγγελματική η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν υποστηρικτικά. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής. Ωραίες αγορές. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αποκτούν σταθερότητα και υπάρχει περισσότερη εκτίμηση. Βρίσκετε ανθρώπους με τις ίδιες αξίες.

Ταύρος

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει πολύ ωραία όψη με τον Πλούτωνα, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα ευνοεί τα ερωτικά ξεκινήματα και τις νέες συνεργασίες, ενώ αναγεννά και τονώνει δεσμούς ουσίας. Βρίσκετε ανθρώπους με τα ίδια θέλω και με την ίδια φιλοσοφία ζωής. Τόνωση οικονομική αλλά και της αυτοεκτίμησής σας.

Δίδυμοι

Τονώνει την ψυχολογία σας και βιώνετε δυνατότερο αίσθημα ελέγχου της ζωής και των συναισθημάτων σας η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο, ενώ τονωτική ένεση προσφέρει και στα οικονομικά – ίσως κιόλας καρποφορούν παλιές προσπάθειες. Γίνονται παρασκηνιακές θετικές κινήσεις στα ερωτικά. Κάτι καλό κυοφορείται ερωτικά και οικονομικά.

Καρκίνος

Ευνοεί τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή γενικά η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα δυναμώνει δεσμούς, συνεργασίες, φιλίες, ενώ ευνοεί και τη δικτύωση. Πιθανά φλερτ απ’ το διαδίκτυο ή μέσα από ομάδες και συλλόγους. Σας φέρνει σε επαφή με άτομα με τις ίδιες ιδεολογίες.

Λέων

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, η οποία ευνοεί τις νέες συνεργασίες, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά – πιθανά και φλερτ μ’ αυτά. Παράλληλα, βελτιώνονται τα κέρδη. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις. Βελτίωση και σε θέματα υγείας/διατροφής.

Παρθένος

Τονώνει πολύ τον ερωτισμό, τη διάθεση, την αυτοεκτίμηση και την δημιουργικότητά σας η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που επίσης δυναμώνει δεσμούς ερωτικούς αλλά και με τα παιδιά ή με δασκάλους. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους με την ίδια φιλοσοφία και αξίες. Τόνωση και οικονομική.

Ζυγός

Προσφέρει τονωτική ένεση στα οικονομικά σας αλλά και στην ψυχολογία σας η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ βιώνετε μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας αλλά και δύναμης εσωτερικής. Ευνοεί οικονομικές συνεργασίες, δάνεια, κληρονομικά κλπ, όπως και θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Βαθιά ικανοποίηση στην ερωτική ζωή.

Σκορπιός

Μια όψη πολύ καλή για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και γενικά για την κοινωνική σας ζωή το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, η οποία ευνοεί τα ξεκινήματα στα ερωτικά και σε συνεργασίες, όπως και τη σύναψη συμφωνιών, ενώ τονώνει δεσμούς. Βρίσκεστε με ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες. Μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας.

Τοξότης

Επιτέλους μια τόνωση οικονομική κι εργασιακή με τη θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, η οποία ευνοεί το ξεκίνημα συνεργασιών και τις οικονομικές συμφωνίες. Γόνιμο το έδαφος. Βελτιώνει τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς αλλά και στην καθημερινότητά σας. Βελτιώνει επίσης θέματα υγείας/διατροφής. Απόλαυση των μικρών πραγμάτων.

Αιγόκερως

Άμεσα σας ευεργετεί η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, η οποία δυναμώνει δεσμούς και κάνει την ερωτική σας ζωή πιο όμορφη και ικανοποιητική. Ευνοεί τα ξεκινήματα, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project. Δυναμώνει επίσης τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Τόνωση δημιουργικότητας κι αυτοεκτίμησης.

Υδροχόος

Αρμονία κι ενδυνάμωση ψυχολογική προσφέρει μέχρι και το Σαββατοκύριακο η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία βελτιώνει και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας – ίσως σάς προσφέρουν κι ενίσχυση οικονομική. Εύνοια και σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Πολύ καλή για το ξεκίνημα συμβίωσης. Βαθύτερα συναισθήματα. Επίσης βοηθά στο αίσιο κλείσιμο κύκλων.

Ιχθύες

Γίνονται γόνιμες συζητήσεις κι επιτυχημένες συμφωνίες μέχρι και το Σαββατοκύριακο με τη θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία επίσης ευνοεί τη δικτύωση. Φίλοι, συγγενείς, συμμαθητές και γείτονες είναι ευεργετική επιρροή, και οι δεσμοί μαζί τους δυναμώνουν. Επίσης δυναμώνει ο νους σας και γίνεται πιο αρμονικός. Εύνοια σε εξετάσεις και μαθήματα. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being