Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ODEON ΤΗΣ VESO Η "WONDER WOMAN" - ΔΕΙΤΕ ΣΚΗΝΕΣ

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ODEON ΤΗΣ VESO ...

Πάνω από 450 εκατ. δολάρια εισπράξεις στο παγκόσμιο box office

H ταινία «Wonder Woman» με την Gal Gadot, συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Το φιλμ που διανέμει στις αίθουσες η Tanweer, έχει θετική υποδοχή από το κοινό και πολλούς εκ των κριτικών. Μάλιστα όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου της εταιρείας, η θεαματική ταινία έχει γίνει το talk of the world από την πρώτη μέρα προβολής της, όχι μόνο για την καλλιτεχνική και εισπρακτική της επιτυχία, αλλά και γιατί κατάφερε να ανοίξει συζητήσεις που ξεφεύγουν από το στενό χώρο της κινηματογραφικής τέχνης. Με πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο παγκόσμιο box office μέχρι σήμερα, η «Wonder Woman» συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, ως το απόλυτο blockbuster του φετινού καλοκαιριού.

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα σε πάνω από 150 αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017 και ήδη έχει ξεπεράσει τα 50.000 εισιτήρια.

Σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς («Monster»), στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Ρόμπιν Ράιτ, Κόνι Νίλσεν, Ντέιβιντ Θιούλις, Ντάνι Χάστον, Ελένα Ανάγια, Γιούεν Μπρέμνερ, Λούσι Ντέιβις, Γιουτζίν Μπρέιβ Ροκ και Σαΐντ Ταγκμάουϊ.

Η Αμαζόνα πολεμίστρια, Νταιάνα Πρινς / Γουόντερ Γούμαν της DC Comics θα βρεθεί σύμφωνα με το στόρι, στην πρώτη γραμμή της αγριότητας του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Άλαν Χάινμπεργκ, και έχει βασιστεί σε ιστορία των Ζακ Σνάιντερ, Άλαν Χάινμπεργκ και Τζέισον Φους. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία, την Γαλλία και την Ιταλία. Η ταινία «Wonder Woman» βασίζεται στους χαρακτήρες της DC ενώ ο χαρακτήρας της Wonder Woman  δημιουργήθηκε από τον Γουίλιαμ Μούλτον Μάρστον.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

"ΘΑΥΜΑ" Η WONDER WOMAN ΜΕ ΤΗ ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture