Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

“Φευγάτη” η διάθεση σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων, η οποία δίνει την ανάγκη αλλά και την ευκαιρία για απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Ανακουφίζεται η ψυχολογία σας. Καλή μέρα για τέχνη και πνευματικότητα, αλλά και για επαφή με τη φύση και τη θάλασσα. Προσέξτε όμως κάποιες αυταπάτες.

Ταύρος

Ρέουν πιο εύκολα τα πράγματα σήμερα. Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα σάς κάνει να ονειρεύεστε το μέλλον. Καλή μέρα για να βγείτε με τις παρέες σας και να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα. Προσέξτε όμως ορισμένες παρεξηγήσεις ή και ψέματα μέσα στη μέρα, και το βράδυ κάποιες κακές συνεννοήσεις. Έμφαση στη διαδικτυακή σας ζωή.

Δίδυμοι

Αυξημένη τάση ονειροπόλησης σήμερα με τη “φευγάτη” σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, και θα πρέπει να προσέξετε την αφηρημάδα, τη θολούρα αλλά και τις ψευδαισθήσεις. Πιθανά μπερδέματα και παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο ή ψέματα από άτομα εξουσίας – μην δίνετε μεγάλη βάση σε υποσχέσεις. Το βράδυ προσέξτε πρόσκαιρα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Καρκίνος

Αρκετά ονειρικό το κλίμα σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία σας κάνει να ταξιδεύετε, είτε φυσικά ή νοητικά. Καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού, αλλά και για συγγραφή – αυξημένη φαντασία. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό – προσέξτε τα μπερδέματα και τα ψέματα εκεί.

Λέων

Σήμερα χρειάζεται μια προσοχή σε οικονομικά θέματα, ειδικά σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, συντάξεις, ασφάλειες, διατροφή, χορηγίες κλπ, γιατί μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή εξαπατήσεις και “διαρροές” – προσοχή επίσης σε υποσχέσεις. Ωστόσο θα είναι μια ερωτική μέρα, με ωραίες ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας και αρκετό ρομαντισμό.

Παρθένος

Κάνει αρκετά ρομαντικό το κλίμα σήμερα η ονειρική σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα, και είναι ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού. Ευνοεί επίσης την ενασχόληση με την τέχνη – αυξημένη έμπνευση και φαντασία. Μια κοινωνική μέρα συνολικά, αλλά προσέξτε τα ψέματα, τις υποσχέσεις και τα μπερδέματα, ενώ το βράδυ είναι πιθανά πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα.

Ζυγός

Δεν φαίνεται να έχετε και αρκετή διάθεση για δουλειά σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί τάσεις φυγής, ενώ εφιστά τη προσοχή σε παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις ή υποσχέσεις στο χώρο εργασίας. Ίσως πρέπει κάπου να θυσιάσετε τον εαυτό σας και να εξυπηρετήσετε άλλους. Επίσης προσέξτε την παραπλάνηση σε θέματα υγείας και διατροφής.

Σκορπιός

Άκρως ρομαντικό το κλίμα σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού, ενώ φαίνεται να είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα! Σχετικά πιο ανέμελη μέρα, με ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, εκδρομές και ωραίες δραστηριότητες. Αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία. Προσέξτε κάποια ψέματα ή παρεξηγήσεις στα ερωτικά και με τα παιδιά.

Τοξότης

Αποφύγετε το αλκοόλ και ό,τι τοξικό σήμερα, γιατί η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα ήδη από μόνη της σάς βάζει σε “φευγάτο” mood και αυξάνει την αφηρημάδα, τη θολούρα και την ονειροπόληση, οπότε μπορεί να ξεχάσετε πράγματα ή να κάνετε λάθη. Επίσης προσοχή σε αυταπάτες και ψέματα. Έμφαση σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Αιγόκερως

Δεν λείπουν μπερδέματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σήμερα, με την “φευγάτη” σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να σας κάνει να βρίσκεστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου – προσοχή στην αφηρημάδα, τη θολούρα αλλά και τα ψέματα, ή τυχόν συμφωνίες και υποσχέσεις. Ωστόσο αυξάνει τη φαντασία, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες ρομαντικές βόλτες.

Υδροχόος

Έρχονται κάποια σωτήρια έσοδα σήμερα, δεν αποκλείονται όμως και οικονομικές “διαρροές” ή θυσίες κάποιων ποσών. Προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις ή τις υποσχέσεις, και τα μπερδέματα σε συναλλαγές και αγορές. Ωστόσο το κλίμα είναι ήρεμο και θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις, τη φύση, τη μουσική και το καλό φαγητό.

Ιχθύες

Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σήμερα απογειώνει τον ρομαντισμό και τη φαντασία, αυξάνει όμως και τις τάσεις φυγής, την ονειροπόληση, τη σύγχυση, την αφηρημάδα και τις αυταπάτες. Προσοχή και σε ψέματα. Μπορεί να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα σήμερα. Το βράδυ, δεν λείπουν κάποιες κακές συνεννοήσεις και προβλήματα επικοινωνιακά.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being