Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία νέα εκπομπή στην ΕΡΤ Πάτρας - Τίτλος της, «Μουσική στο σινεμά»

Μία νέα εκπομπή στην ΕΡΤ Πάτρας - Τίτλος...

Κάθε Τετάρτη στις 16.00 με τον Δημήτρη Μουλίνο

Μία καινούρια μουσική εκπομπή ξεκινά στην ΕΡΑ Πάτρας που πλέον εκπέμπει από τον ραδιοθάλαμο στο Ρίο. Τίτλος της είναι, «Μουσική στο σινεμά».

Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια εκπομπή που έχει εντάξει η ΕΡΤ Πάτρας στο πρόγραμμα της, ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, ένα flashback μέσα από ήχους και τραγούδια που ακούστηκαν σε πολύ γνωστές ταινίες και όχι μόνο. Η εκπομπή ξεκίνησε με δύο παρουσιαστές τον Δημήτρη Μουλίνο και τον Δημήτρη Σπατιώτη. Δυστυχώς ο δεύτερος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

Έτσι, έχοντας οδηγό τη μουσική και συνοδηγό την καλή διάθεση, κάθε Τετάρτη ο νεαρός Δημήτρης Μουλίνος, γιος του φωτογράφου Παναγιώτη Μουλίνου, θα είναι στο μικρόφωνο και θα μας ταξιδεύει για μία ώρα, από τις 16.00 έως τις 17.00 το απόγευμα, στους  92,5 Fm για την Πάτρα. Η εκπομπή "Μουσική στο Σινεμά" θα περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Μουσικές που αγαπήσαμε και που έχουν αφήσει τα μουσικά χνάρια τους στο χρόνο, τραγούδια που χαρακτήρισαν εποχές, με πλούσιο σχολιασμό για την κάθε ταινία και το soundrack που την ακολουθεί, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture