Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

GLAMOUR AWARDS: Η ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ RED CARPET, ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΟΝΔΡΕΖΩΝ

GLAMOUR AWARDS: Η ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μοβ δαντέλα και λόγος για αλληλεγγύη κόντρα στην τρομοκρατία

Berkeley Square Gardens: Εκεί φιλοξενήθηκε η λονδρέζικη απονομή των καθιερωμένων βραβείων του δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού Glamour που ανέδειξε κορυφαία κινηματογραφική ηθοποιό  τη Νικόλ Κίντμαν. Η πανύψηλη και πολυβραβευμένη αυστραλέζα σούπερ σταρ έλαμψε και εδώ, λίγο μετά το Φεστιβάλ των Καννών φορώντας δαντελένια δημιουργία Erdem σε απαλό μοβ χρώμα.

 

 

 

Ηταν ένα φόρεμα με λεπτομέρειες από βελούδο και μαύρες χάντρες, που η 49χρονη ηθοποιός συνδύασε με ανέμελο, χαλαρό χτένισμα και το πιο γλυκό της χαμόγελο. Όλα τα φλας άστραψαν γύρω από εκείνη στο red carpet της βρετανικής πρωτεύουσας, την οποία μνημόνευσε στο συγκινητικό λόγο της με αφορμή τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις κηρύσσοντας «αλληλεγγύη».

 

Παρά το μουντό καιρό αρκετές διασημότητες έδωσαν το παρών με εαρινή ενδυματολογική διάθεση επενδύοντας στην παστέλ παλέτα, στο κόκκινο και τα λουλουδένια εμπριμέ. Για παράδειγμα άρεσαν πολύ η βρετανίδα πρωταγωνίστρια Λίλυ Τζέημς με άνθινο φόρεμα Preen και η παρουσιάστρια Χόλι Γουίλαμπι με ροζ εμπριμέ Raquel Balencia. Το μοντέλο Ζουρντάν Νταν εμφανίστηκε με κατακόκκινο δαντελένιο μάξι Ermano Scervino.  To  γνωστό μοντέλο με τη λεύκη Γουίνι Χάρλοου έκανε τη διαφορά με δραματική μαύρη τουαλέτα με φτερά Alberta Ferretti. Για την ιστορία, στη λίστα των διακρίσεων είχαμε επίσης τη Μπίλι Πίπερ ως καλύτερη θεατρική ηθοποιό και τη Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior καλύτερη σχεδιάστρια μόδας. Στα αξεσουάρ πρώτευσε η Tabitha Simmons.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View