Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"BAYWATCH" ΚΑΙ ΖΑΝ ΡΕΝΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ - ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ "ΠΕΙΡΑΤΕΣ"

"BAYWATCH" ΚΑΙ ΖΑΝ ΡΕΝΟ ΤΡΑΒΗΞ...

Πανελλαδικά το "Baywatch" έκοψε το τετραήμερο 1- 4 Ιουνίου, 13.500 εισιτήρια

Συμπαθητικά τα πήγε στα ελληνικά ταμεία το κινηματογραφικό «Baywatch» του Σεθ Γκόρντον με τους Ντουέιν Τζόνσον και Ζακ Έφρον, χωρίς ωστόσο να τραβήξει πολύ κοινό και χωρίς να μπορέσει να πλησιάσει τους «Πειρατές της Καραιβικής, η εκδίκηση του Σαλαζάρ» με τον Τζόνι Ντεπ που για 2ο σαββατοκύριακο ήρθαν 1οι στο πανελλαδικό box office με κοντά 45.000 εισιτήρια έως και την Κυριακή 4/6/2017 φτάνοντας έτσι συνολικά τα 210.000 εισιτήρια.

Το «Baywatch» που βγήκε σε 68 αίθουσες (παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon) υπολογίζεται όπως είδαμε στο flix.gr, ότι έκοψε κοντά στα 13.500 εισιτήρια (διανομή από την UIP). H ταινία που έχει γυριστεί σε Φλόριντα και Τζόρτζια στις ΗΠΑ έχει χιούμορ, όχι πάντοτε επιτυχημένο (ατυχές παράδειγμα η σκηνή στο νεκροτομείο που δεν γελάς και είναι εντελώς κακόγουστη), έχει ωραία κορμιά (την αντίστοιχη Πάμελα Άντερσον παίζει εδώ η Kelly Rohrbach ως C.J. Parker) ενώ ο ντροπαλός και κάπως αδέξιος εκπαιδευόμενος ναυαγοσώστης Ρόνι που ερμηνεύει ο Jon Bass κλέβει θα λέγαμε σε κάποια σημεία την παράσταση.

Το πρόβλημα με το κινηματογραφικό «Baywatch» όπου εκ των παραγωγών είναι και ο σκηνοθέτης Ιβάν Ρέιτμαν, είναι ότι προσπαθεί να είναι και αστυνομική περιπέτεια με το στόρι με τα ναρκωτικά στην παραλία που πουλάει μία πλούσια και σέξι κακοποιός (στο ρόλο η 34χρονη με ρίζες από Ινδία, Priyanka Chopra), και κωμωδία με εφηβικού τύπου αστεία και κομεντί.

Πάντως ο θεατής γενικά περνά ευχάριστα, η ταινία είναι καλογυρισμένη, το φινάλε με τα πυροτεχνήματα (δεν λέμε κάτι παραπάνω) είναι μία χαρά ενώ θα δείτε και τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ σε 2 σκηνές, στη μία να μιλά και για πιθανό σίκουελ! Εννοείται ότι εμφανίζεται προς το τέλος και η θεά Πάμελα Άντερσον, στα 50 της χρόνια σήμερα.

Οι μέχρι τώρα εισπράξεις του «Baywatch» είναι σχεδόν 42 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ συν άλλα 28 από τον υπόλοιπο κόσμο.

*Η Γαλλική κωμωδία/περιπέτεια «Μes Tresors – Για όνομα του Θεού» με τον Ζαν Ρενό και φόντο το χιονισμένο Κουρσεβέλ τράβηξε κοντά 4.700 θεατές πανελλαδικά (παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture