Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός
Γενικά
Μην καθυστερήσεις άλλο τη λήψη αποφάσεων, ειδικά τώρα που οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου για έναν δυναμικό τρόπο δράσης. Απόφυγε συζητήσεις ακόμα και με αγαπημένα πρόσωπα, που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν και να οδηγήσουν σε λάθη. Θα πρέπει να λάβεις σοβαρά μέτρα και να βάλεις όρια για τη ζωή σου και η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα είναι ενισχυμένη η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις συναισθήματα ώστε να το κάνεις να αισθανθεί μοναδικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεκινάει για σένα μια καινούργια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα δεχτείς προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Σκέψου πιο σοβαρά μερικές από αυτές, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

Ταύρος
Γενικά
Η πίεση που δέχεσαι από συνεργάτες οφείλεται σε δική σου αμέλεια, αγαπητέ Ταύρε, την οποία οφείλεις να διορθώσεις το συντομότερο δυνατό. Άσε τον χρόνο να περάσει, αλλά παράλληλα δούλεψε και δείξε μία σχετική ανταπόδοση στην εμπιστοσύνη που σου έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Μην ξεχνάς την υποστήριξη που δέχτηκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυθείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμος
Γενικά
Ο χρόνος που απαιτείται για να μπορέσεις, αγαπητέ Δίδυμε, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, είναι αρκετά μεγαλύτερος από όσο περίμενες. Χαλάρωσε λοιπόν τους ρυθμούς σου και μην υποχρεώσεις κανέναν να συμβαδίσει με το τεράστιο άγχος που σε χαρακτηρίζει όλο αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, άσε στην άκρη το άγχος που έχεις με άλλες δραστηριότητες και αφοσιώσου στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στα επαγγελματικά σου, χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

Λέων
Γενικά
Η φροντίδα των οικείων σου δεν είναι αποκλειστικά δική σου υπόθεση, αγαπητέ Λέων, πράγμα που οφείλεις να καταστήσεις σαφές και κατανοητό σε όλους μέσα στην οικογένεια. Η ανάθεση ευθυνών βαραίνει και εσένα και θα πρέπει να γίνει το συντομότερο με ηρεμία και μία ήσυχη συζήτηση. Μην το αφήσεις για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα δίνεις μεγάλη σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν εσένα και το ταίρι σου άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας και καλύτερα. Θέματα που εμπόδιζαν τα σχέδιά σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να δείξεις προσοχή και να μην βιαστείς.

Παρθένος
Γενικά
Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε τυχαία εμπόδια που θα εμφανιστούν προσωρινά και θα έχουν σύντομη διάρκεια. Οι υποθέσεις σου έχουν δρομολογηθεί πλήρως και είναι αδύνατον οτιδήποτε να αποτρέψει την ολοκλήρωσή τους. Η επιτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου στον απαραίτητο χρόνο της. Μην αγχώνεσαι υπερβολικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις θέσει από παλιά σαν στόχους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα δεχτείς πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ζυγός
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις κανέναν να δράσει εναντίον σου πισώπλατα με την αδιαφορία σου. Περιφρούρησε τα κεκτημένα, τη φήμη και τη συμπεριφορά σου, με απόλυτη διαφάνεια. Μην διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά και να εξηγήσεις λεπτομέρειες. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να κάνεις ήρεμες και σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου. Να ξέρεις ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται θεαματικά το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, με γρήγορες κινήσεις. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, γιατί θα υπάρξουν ανατροπές. Αφοσιώσου ώστε να δεις την κατάλληλη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί με όχι πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Οι εντάσεις θα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν σε σχέση με το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Τοξότης
Γενικά
Μην αφεθείς σε ονειροπολήσεις που θα σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Το παρελθόν δεν επαναλαμβάνεται - ασχολήσου με τις μελλοντικές εξελίξεις και μην αναμασάς ιστορίες που έζησες κάποτε. Το μέλλον σού ανήκει, αρκεί να μην φοβηθείς να το ζήσεις. Αφέσου σε όσα τα άστρα θα φέρουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε κάποιες στιγμές μαζί ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

 

Αιγόκερως
Γενικά
Η απογοήτευση που βίωσες όλο το τελευταίο διάστημα δημιούργησε μία στασιμότητα στα σχέδιά σου και χάλασε τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Μην αφήσεις άλλα περιθώρια για λάθη, τώρα που το πλανητικό σκηνικό χαρίζει στο ζώδιό σου τεράστιες δυνατότητες επιτυχίας σε όλους σχεδόν τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, δέξου τις, γιατί θα είναι συμφέρουσες.

Υδροχόος
Γενικά
Είναι απολύτως βέβαιο ότι το ερχόμενο διάστημα θα ισορροπήσουν όλα στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και θα μπορέσεις να αισθανθείς την ασφάλεια που ονειρεύεσαι. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε ζητήματα για τα οποία σε πιέζουν οι άλλοι, αλλά δώσε στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει για όσα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που θέλεις να τελειώσουν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

Ιχθύς
Γενικά
Αν τώρα μπορέσεις να συγκεντρωθείς και να μην βιαστείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις χωρίς ουσία, οι καταστάσεις θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου και θα δικαιωθείς για τη σοβαρότητά σου. Απόφυγε τυχαίες συναναστροφές που μπορούν να βλάψουν την εικόνα σου. Περιορίσου σε αυστηρά επιλεγμένα και δοκιμασμένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being