Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της παιδική παράστασης των Ανήσυχων Εν Πλω

Πάτρα:Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της π...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της παιδικής θεατρικής ομάδας των ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΕΝ ΠΛΩ με το έργο «Ο Πλούτος της ψυχής». Οι παραστάσεις δόθηκαν στον ατμοσφαιρικό χώρο του πολυχώρου ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ.

Οι θεατές απόλαυσαν τους 12 μικρούς ηθοποιούς, με τα ζωγραφισμένα κοστούμια και τα καπέλα τους. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των ρόλων και ενθουσιάστηκαν με την ανταπόκριση του κοινού και με τα συγχαρητήρια που πήραν. Η πραγματικά πολύ όμορφη παραγωγή των ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΕΝ ΠΛΩ με την διασκευή του Πλούτου του Αριστοφάνη, κράτησε το ενδιαφέρον καθ΄ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Οι Ανήσυχοι Εν Πλω ευχαριστούν όλους τους φίλους που παρακολούθησαν το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και ιδιαίτερα, θέλουμε τους χορηγούς που συμπαραστάθηκαν και κάλυψαν τις ανάγκες της παραγωγής, αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας που πρόβαλαν, προώθησαν και έκαναν γνωστές τις παραστάσεις .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους γονείς των παιδιών που τα στήριξαν και τα ενδυνάμωσαν κατά την διαδικασία των προβών.

Όσον αφορά στους φίλους που δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις, υπόσχονται ότι με την πρώτη ευκαιρία θα τις επαναλάβουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture