Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ούτε στη Βουγιουκλάκη ... ο χαμός με τον Μάρκο Σεφερλή στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ούτε στη Βουγιουκλάκη ... ο χαμός με τον...

Θα δώσει συνολικά 11 παραστάσεις – Αναμένεται και στο Πάνθεον της Πάτρας στις 28/4

Ουρές μακρόσυρτες, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, σχηματίστηκαν έξω από το κινηματοθέατρο Αστόρια για ένα εισιτήριο για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Delivery γέλιου» στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το σάιτ cretalive.gr, απ’ όπου και οι φωτ., νέοι και ηλικιωμένοι, μαμάδες με παιδιά, άνθρωποι κάθε ηλικίας στέκονται καρτερικά με ιώβεια υπομονή για να πάρουν το εισιτήριο τους...και αν βρουν βέβαια!

Και πραγματικά αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες δεν έχει προηγούμενο! Πάνω από 9.000(!) θεατές αναμένεται να δουν τις παραστάσεις του δημοφιλούς ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή στο Ηράκλειο (η 1η παράσταση δόθηκε στις 19/4 και θα μείνει στην πόλη έως και την Κυριακή 23/4), σπάζοντας όλα τα ρεκόρ προσέλευσης σε θεατρική παράσταση, σε κλειστό χώρο στην Κρήτη!

Μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση που για τις 5 μέρες των διπλών παραστάσεων, ώστε  αναγκάστηκαν οι υπεύθυνοι της παράστασης και του θεάτρου Αστόρια να βάλουν μία ακόμα πρωινή παράσταση για την Κυριακή!

Ο ιδιοκτήτης του «Αστόρια» Κώστας Χατζάκης ανέφερε στο cretalive.gr τα εξής: "πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τον Σεφερλή δεν υπάρχει σε σύγκριση. Απίστευτη ζήτηση, κι άλλες μέρες να είχαμε θα πουλούσαμε εισιτήρια! Να σας πω μόνο πως αυτό που θυμάμαι εγώ είναι μια τουρνέ που είχε κάνει η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Ηράκλειο, στις αρχές τις δεκαετίας του ΄90, αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται με αυτή την επιθυμία του κόσμου να δει από κοντά το Μάρκο Σεφερλή!"

Τι ακριβώς όμως συμβαίνει με το φαινόμενο Σεφερλή; γιατί αυτός ο παροξυσμός του κόσμου; Υπάρχει εξήγηση ή είναι κι αυτό φαινόμενο των καιρών;

Πάντως ο ίδιος χαμός με τον Σεφερλή συνέβη και στην Ιεράπετρα της Κρήτης, πριν το Ηράκλειο αλλά και στα Χανιά.

Μία εξήγηση είναι η τεράστια δημοφιλία του Μ. Σεφερλή αλλά και το γεγονός ότι έχει να ξαναβγεί στην περιφέρεια με παράσταση του εδώ και 10 χρόνια (κάνει συνήθως παραστάσεις μόνο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο).

Ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ανταπόκριση του κόσμου και δήλωσε πως θα αλλάξει τακτική και θα ξανάρθει και του χρόνου στην Κρήτη, αφού ούτε και ο ίδιος περίμενε τέτοια αποδοχή!

*Στην Πάτρα ο αγαπητός κωμικός καλλιτέχνης θα δώσει συνολικά 8 παραστάσεις από 28/4 έως και την Πρωτομαγιά, στο Πάνθεον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture