Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έρχεται για να δώσει 8 παραστάσεις ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής

Πάτρα: Έρχεται για να δώσει 8 παραστάσει...

Στο Πάνθεον από 28/4 έως και την Πρωτομαγιά

Για ένα τετραήμερο καταφθάνει στην Πάτρα ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής για να κάνει ένα delivery γέλιου στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον στην οδό Κανακάρη και Δημ. Γούναρη.

Ήδη τα σχετικά διαφημιστικά banner της παράστασης έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο αμίμητος Μάρκος Σεφερλής με το γνωστό αυθόρμητο, αυτοσχεδιαστικό χιούμορ του, τις ξεκαρδιστικές ατάκες του και το «γκελ» του με το κοινό, θα δώσει συνολικά 8 παραστάσεις στην Πάτρα, την Παρασκευή 28/4, το Σάββατο 29/4, την Κυριακή 30/4 και την Δευτέρα, Πρωτομαγιά, στις 18:00 η απογευματινή και στις 21:30 η βραδινή.

Στην θεατρική παράσταση με τον Μάρκο Σεφερλή, "Delivery Γέλιου" που απόψε Τρίτη του Πάσχα είναι στην Ιεράπετρα της Κρήτης, συμμετέχουν εκτός του Μ. Σεφερλή, ο Γιάννης Καπετάνιος, ο 31χρονος Στέλιος Κρητικός και οι Ρωμαίδης, Ζαχαριάδου, Ζουμπάτης, Βλάσσης και Δημοπούλου.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν όπως είδαμε σε ανάρτηση στο facebook, 20 ευρώ για τους ενήλικες και 15 ευρώ για ηλικίες μέχρι 14 ετών, φοιτητές, άνεργους και πολύτεκνους.

Ο Μάρκος Σεφερλής που έχει για έδρα του το θέατρο Περοκέ στην πλατεία Καραισκάκη στην Αθήνα, το χειμώνα όπου έως την Κυριακή των Βαίων 9/4 παρουσίασε με επιτυχία την ξεκαρδιστική παράσταση «Ντου από παντού», και το καλοκαίρι το Δελφινάριο, καταφθάνει στην Πάτρα για να συναντήσει το αγαπημένο κοινό της περιφέρειας και φυσικά για να προσφέρει άπλετο γέλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο ταμείο του Πάνθεον, 2610 325 778.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture