Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξενάγηση στο Media Markt της Βέσο Μάρε - Τι είδαμε στην παρουσίαση

Ξενάγηση στο Media Markt της Βέσο Μάρε -...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια μέρα πριν τα σημερινά επίσημα εγκαίνια, το κατάστημα της Media Markt στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας υποδέχθηκε την Τετάρτη το απόγευμα τους δημοσιογράφους που είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο, να γνωρίσουν τα προϊόντα και τους ανθρώπους της εταιρίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Media Markt Δημήτρης Κατραβάς και ο Πατρινός διευθυντής του καταστήματος της Veso Mare Σπύρος Χριστοφοράτος ξενάγησαν δημοσιογράφους και επίσημους προσκεκλημένους στο εντυπωσιακό 2.500 τ.μ. κατάστημα.

«Ο Πατρινός καταναλωτής θα έχει όλες τις επιλογές και μάλιστα με ένα κατάστημα που δεν έχει τίποτα απολύτως να ζηλέψει από τα αντίστοιχα καταστήματα στο Άμστερνταμ, το Βερολίνο, την Βαρκελώνη. Όλες οι νέες τεχνολογίες, όλα τα προϊόντα, μεγάλες γκάμες, από τα πιο οικονομικά μέχρι τα πιο εξελιγμένα σε μια σύζευξη ηλεκτρονικού και φυσικού καταστήματος. Είναι μια επένδυση 1,3 εκ. ευρώ, ένα κατάστημα 2.500 τ.μ. με 37 εργαζόμενους, όλοι Πατρινοί» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Media Markt Δημήτρης Κατραβάς.

Σπύρος Χριστοφοράτος: Επιστρέφει στην γενέτειρα Πάτρα ως διευθυντής στο Media Markt της Veso Mare και μας ξεναγεί στο κατάστημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight