Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 5 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Ευχάριστη, χαρούμενη και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, και θα έχετε την ευκαιρία και τον χρόνο να κάνετε διάφορες ωραίες δραστηριότητες, όπως σπορ, χόμπι και ό,τι δημιουργικό. Καιρός για παιχνίδι. Ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Αυξημένη ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα παιδιών αλλά και στα ερωτικά.

Ταύρος

Στο σπίτι κυρίως δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με τους δικούς σας αλλά και με θέματα ακινήτων. Καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις, θα είναι μια μέρα πιο ήσυχη, με άνετη οικιακή και ιδιωτική ζωή. Αναπόληση του παρελθόντος – βγαίνουν αναμνήσεις στην επιφάνεια.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή, ζωντανή κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Μέρα επίσης με αρκετές μετακινήσεις, με βόλτες ή και με κάποιο ταξιδάκι. Δεν αναμένονται απρόοπτα. Πιθανά μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Αρκετές ιδέες. Έμφαση δίνει η Σελήνη στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους και γείτονες.

Καρκίνος

Ήρεμη κι απολαυστική αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραία ψώνια. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται εμπόδια. Ευκαιρία να απολαύσετε το αίσθημα ασφάλειας αλλά και τη μουσική, το καλό φαγητό, τις αισθήσεις, ίσως και τη φύση αλλά και τα αποκτήματά σας.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες, ή μπορεί να προχωρήσετε σε αποφάσεις και ξεκινήματα – καλή μέρα για κάτι τέτοιο, ώστε να προλάβετε τον ανάδρομο Ερμή (9/4). Η ζωτικότητά σας είναι ανεβασμένη, το ίδιο και η αυτοπεποίθηση. Ευνοείται ο αθλητισμός.

Παρθένος

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ενώ μπορεί να ολοκληρώσετε και ένα ζήτημα που εκκρεμούσε. Παράλληλα, είναι μια πιο εσωστρεφής μέρα, με ανάγκη για απομόνωση, φυγή, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία.

Ζυγός

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ μπορεί να συμμετέχετε σε διάφορες ομάδες, συλλόγους ή κόμματα. Περισσότερη ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Εναλλακτικές και περίεργες ενασχολήσεις. Μια μέρα στην οποία κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Σκορπιός

Τονίζει τον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ καλό θα ήταν να προωθήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Φαίνεστε περισσότερο δημοσίως και αναδεικνύεστε. Παραπάνω υποχρεώσεις πιθανές, χωρίς όμως προβλήματα στην τακτοποίησή τους. Οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας.

Τοξότης

Αισιόδοξη και πιο άνετη η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας κι ανεμελιάς. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, όπου δεν αναμένονται προβλήματα. Καλή μέρα για εκδρομές και περιπέτειες, αλλά και για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία, φιλοσοφία, πολιτική.

Αιγόκερως

Σχετικά πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, στρέφεστε περισσότερο στο μέσα σας και εξετάζετε τα κίνητρα τα δικά σας και των άλλων. Καλή μέρα για ψυχανάλυση και έρευνα. Ενασχόληση με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, συντάξεων, κληρονομικών, εφορίας, διατροφής, ασφαλειών κλπ. Ερωτική ωστόσο μέρα, με βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Κοινωνική κι ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ισορροπίας και με περισσότερη αρμονία στα πάρε-δώσε σας με τους άλλους. Πιθανές διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στο σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Ενασχόληση και με θέματα ομορφιάς, τέχνης, μόδας κι αισθητικής.

Ιχθύες

Παραγωγική η σημερινή μέρα, ίσως κιόλας σας πιάσει μια μανία καθαριότητας, ενώ θα βγάλετε αρκετές δουλειές, τόσο μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας και σε καθημερινά θέματα και λεπτομέρειες. Ενασχόληση επίσης με υγεία, διατροφή, fitness – καλή μέρα για αποτοξίνωση. Εστίαση και στα κατοικίδια. Δεν λείπουν οι κριτικές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being