Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί το δύσκολο για την επικοινωνία τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα πρέπει να προσέξετε τα επικοινωνιακά μπλακ-άουτ, αλλά και να μην πείτε λόγια τα οποία θα μετανιώσετε και που ίσως κάνουν ζημιά στη καριέρα ή στο κοινωνικό σας όνομα. Μια όψη που δημιουργεί νοητικά “κολλήματα”, όμως είναι καλή για έρευνα.

Ταύρος

Γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο μέχρι και αύριο προκαλεί ορισμένα παρασκήνια, ενώ λέγονται λόγια που πιθανόν να τελειώνουν κάποιες σχέσεις, κυρίως με συγγενείς και δασκάλους, ή λόγια που αποκαλύπτουν μυστικά. Εμπόδια πιθανά σε σπουδές, ταξίδια ή νομικά θέματα. Βγαίνουν κάποια “φαντάσματα” του νου.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα για δυο ακόμα μέρες προκαλεί περιπλοκές και ξεκαθαρίσματα, κυρίως σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, ενώ λέγονται πράγματα “βαριά”. Δεν λείπουν οι ίντριγκες, τόσο με φίλους, όσο και γύρω από οικονομικά θέματα. Αποκάλυψη μυστικών πιθανή. Εμπόδια στην επικοινωνία και σε σχέδιά σας, προβλήματα στο διαδίκτυο.

Καρκίνος

Προσέξτε τις εμμονές για δυο ακόμα μέρες, γιατί το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σάς κάνει να “κολλάτε” σε πράγματα, ενώ βγάζει στην επιφάνεια και υπαρξιακές φοβίες. Λόγω αυτής της όψης λέγονται λόγια πικρά ή “βαριά” σε σχέσεις, συνεργασίες και στον επαγγελματικό χώρο – προσέξτε μην πείτε πράγματα τα οποία θα μετανιώσετε. Επικοινωνιακά μπλακ-άουτ.

Λέων

Πιθανές ίντριγκες στον εργασιακό χώρο για δυο ακόμα μέρες, με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα να προκαλεί περιπλοκές, ενώ γίνονται ξεκαθαρίσματα με συναδέλφους αλλά και με συγγενείς και δασκάλους. Λέγονται λόγια κριτικά και πικρά. Πιθανές έμμονες ιδέες σε θέματα υγείας κι εργασίας. Μπλοκάρισμα σε σπουδές, ταξίδια, νομικά. Αίσθημα ματαιότητας – ψαχτείτε.

Παρθένος

Λόγω του τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα για δυο ακόμα μέρες, γίνονται ξεκαθαρίσματα στα ερωτικά, ενώ λέγονται λόγια που πληγώνουν. Προσέξτε τις εμμονές αλλά και τον χειριστικό λόγο, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά αλλά και σε ζητήματα οικονομικά. Πιθανά εμπόδια σε οικονομικές συναλλαγές. Καλή όψη όμως για ψυχανάλυση και έρευνα. Αποκάλυψη μυστικών.

Ζυγός

Ο νους μπορεί να “κολλάει” αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο μέχρι και αύριο προκαλεί έμμονες ιδέες, ενώ βγάζει και “σκοτεινές” σκέψεις ή φοβίες στην επιφάνεια. Ίσως λέγονται πικρά λόγια σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια, για τα οποία θα μετανιώσετε. Αποκαλύπτονται κρυφά θέματα. Καλή όψη για ψυχανάλυση ωστόσο.

Σκορπιός

Ο λόγος σας θέλει προσοχή για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί το “σκοτεινό” τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, γιατί μπορεί να πείτε λόγια πικρά ή χειριστικά ή κακά, για τα οποία θα μετανιώσετε ή που προκαλούν περιπλοκές. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους, γείτονες. Αποκάλυψη μυστικών. Εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Τοξότης

Μπλοκάρονται οικονομικά θέματα και συναλλαγές για δυο ακόμα μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις εμμονές, τόσο για θέματα οικονομικά και υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας ή αποκτημάτων, τόσο και στα ερωτικά ή γύρω από θέματα παιδιών – ίσως λέγονται και πράγματα “βαριά” στις σχέσεις αυτές.

Αιγόκερως

Σας επηρεάζει άμεσα το “σκοτεινό” τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, για δυο ακόμα μέρες, γι’ αυτό μην απορείτε αν ο νους σας “βυθίζεται” και έχετε σκέψεις εμμονικές, ενώ βγάζει και υπαρξιακές φοβίες αλλά και μυστικά στην επιφάνεια. Πολύ καλή όμως για ψυχανάλυση – μην μένετε στην επιφάνεια. Χειριστικά λόγια, ειδικά με την οικογένεια. Ίσως μετανιώσετε για πράγματα που λέτε.

Υδροχόος

Γίνονται ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες και υπάρχουν παρασκήνια με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενώ λέγονται λόγια που προκαλούν περιπλοκές σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες κλπ. Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες να μην πείτε πράγματα που θα λειτουργήσουν εναντίον σας τελικά. Αποκαλύπτονται κρυφά θέματα. Έμμονες ιδέες. Εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Ιχθύες

Αρκετές οι ίντριγκες αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο για δυο ακόμα μέρες προκαλεί ξεκαθαρίσματα με φίλους ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ενώ ίσως αποκαλύπτονται μυστικά. Μια όψη που προκαλεί κι ένα μπλοκάρισμα σε οικονομικές συναλλαγές, σε πληρωμές, αγορές κλπ, και σε σχέδιά σας. Εμμονές γύρω από οικονομικά θέματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being