Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Παραπάνω  υποχρεώσεις είναι πιθανό να έχετε σήμερα, όμως ειδικά το πρωί θα μπορέσετε γρήγορα να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Ίσως πάρετε και κάποιες καλές πρωτοβουλίες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Το βράδυ η επικοινωνία δεν είναι και στα καλύτερά της – προσέξτε την τάση σας να βλέπετε τα πράγματα μόνο από τη δική σας πλευρά.

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη ενεργοποιεί με θετικό τρόπο τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ανεβάζει την ζωτικότητα, ενώ είναι ώρες δραστήριες και που μπορείτε αποτελεσματικά να κάνετε και να διεκδικήσετε πράγματα. Έμφαση στις σπουδές, σε θέματα νομικά και ταξιδιών δίνει κυρίως έμφαση σήμερα η μέρα. Συγγραφή, διδασκαλία, μελέτη.

Δίδυμοι

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί ειδικά μπορείτε να κλείσετε θέματα ή να τακτοποιήσετε ζητήματα φορολογικά, δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών, διατροφής, συντάξεων ή άλλα. Πιο εσωστρεφής μέρα, καλή για ψυχανάλυση και έρευνα. Υπάρχει ερωτισμός ωστόσο και δυνατότητα για βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Κοινωνική η σημερινή μέρα, ενώ το πρωί μπορεί να γίνουν και κάποιες επιτυχημένες συναντήσεις. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Πιθανές διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες. Το βράδυ προσέξτε την κακή επικοινωνία – επικρατεί εγωισμός και σκληρότητα στο λόγο.

Λέων

Παραγωγική η σημερινή μέρα, ενώ ειδικά το πρωί με το ενεργοποιητικό τρίγωνο Σελήνης-Άρη θα τακτοποιήσετε πολλές δουλειές, ενώ ίσως πάρετε και κάποιες καλές πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής. Επίσης εστιάζεστε αρκετά στα κατοικίδια. Το βράδυ προσέξτε κάποιες κριτικές ή και τον φανατισμό σε συζητήσεις.

Παρθένος

Πιο άνετη η σημερινή μέρα, ίσως κιόλας έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να βγείτε και να φλερτάρετε. Το πρωί, η θετική όψη Σελήνης-Άρη τονώνει τις δυνάμεις σας και σας βοηθά να πάρετε καλές πρωτοβουλίες, ή να προχωρήσετε γρήγορα κάποιο ζήτημα. Έμφαση σε θέματα παιδιών.

Ζυγός

Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο σας, με την οικογένειά σας, αλλά και με ζητήματα ακινήτων. Η εστίασή σας βρίσκεται επίσης στο παρελθόν και στα συναισθήματά σας. Το βράδυ, η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή και ζωηρή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις, όπως επίσης και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές, ενώ το πρωί ειδικά μπορεί να γίνουν επιτυχημένες επαφές, ή να προχωρήσετε γρήγορα σε διάφορες συναλλαγές. Μέρα με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Τοξότης

Έμφαση κυρίως σε οικονομικά θέματα δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί με το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να προχωρήσετε σε γρήγορες κι επιτυχημένες κινήσεις σε οικονομικά αλλά και σε εργασιακά θέματα. Αγορές, πληρωμές, πωλήσεις. Μια μέρα στην οποία επίσης θα απολαύσετε τη ζωή και τα αποκτήματά σας.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ειδικά το πρωί, το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Άρη τονώνει τις δυνάμεις σας, ανεβάζει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθηση, και πιθανόν να προχωράτε σε επιτυχημένες δράσεις. Καλή μέρα για ξεκινήματα. Το βράδυ η επικοινωνία έχει τα προβλήματά της.

Υδροχόος

Μια ανάγκη για απομόνωση και για περισσότερο ύπνο μπορεί να υπάρχει σήμερα, ίσως έχετε κιόλας την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα καθημερινά και από διάφορες πιέσεις. Η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και σας βάζει σε κατάσταση απολογισμών. Ίσως κλείνετε κάποια θέματα – το πρωί ειδικά γίνεται εύκολα κάτι τέτοιο.

Ιχθύες

Οι φίλοι κυρίως έχουν την περισσότερη προσοχή σας σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, διάφορους γνωστούς, ή να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες ή μέσα στα social media. Κάνετε πλάνα για το μέλλον. Το πρωί ευνοούνται επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being